Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti on yksi luottokorttiuutuuksista Suomessa, jonka tarjoana on yllätys yllätys, Komplett Bank. Luottokortissa ei ole avausmaksua, eikä juoksevia kuluja, joka ei yllätä millään lailla, koska kilpailussa olisi lähes mahdotonta pärjätä tälläisten ekstrakulujen kanssa.

Komplett Bank luottokortti sopii kaikille vähintään 23-vuotiailleKomplett Bank luottokortti on täysin maksuton hakea netissä ja sen toimitusaika on varsin nopea.

Saat luottokorttiin myös 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa sekä sen mukana tulee myös rahan arvoinen bonuspisteohjelma, josta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti.

Komplett Bank luottokortti ja sen korko

Esimerkkikorko: ostoksien osamaksun yhteydessä: vuosikorko 19,94 % ja todellinen vuosikorko 21,87%. 1000 euron luotto lyhennettynä 12 kuukaudessa. Kulut yhteensä 1 108 euroa.

Suosittelemme kuitenkin aina vahvasti kaikkia käyttämään luottokorttia mieluiten ostoksiin, jotka pystyt maksamaan 0% korolla 50 vuorokauden sisällä. Näin selviät ilman kustannuksia ja saat 100% ilmaisen luottokortin! Hae ilmainen Komplett Bank Mastercard tästä.

Supernopea hakemus alle 5 minuutissa

Hakemus on valmis noin 5 minuutissa ja käy se tietenkin myös mobiililaitteella sekä nykyään 2020-vuoden uutena ominaisuutena voit myös Komplett Bank Mastercard on saatavilla digitaalisessa lompakossa. Tällä tavalla maksat vielä helpommin niin verkossa, missä tahansa kaupoissa/liikkeissä sekä sovelluksessa. Supernopeaan hakemukseen pääset tästä!

Komplett Bank kokemuksia

Kortista on hyvät kokemukset ja samoin siihen liitettävissä olevasta mobiilisovelluksesta, jonka ”lanseerausbugit” on korjattu. Maksaminen käy nyt siis vielä entistäkin helpommin ja samoin turvallisemmin. Norjalaiset osaavat hommat ja teknologia on siellä kyllä askeleen edellä meidän Suomikortteihin verrattuna, vaikka enää ei olla kaukana mekään. Myös Norwegian luottokortti on ollut Norjan lippulaivakortti jo pidempään, vajaan neljän vuoden ajan tarjoten huippuominaisuuksia, mutta Komplett pankin kortti laittaa hyviin kampoihin kyllä tässä.

Parasta kortissa on mm:

  • Avaus- & vuosimaksuton luottokortti
  • Rahan arvoinen bonuspisteohjelma*
  • 50 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Uusi digitaalinen lompakko ladattavissa Google- & Apple kaupoista ilmaiseksi
  • Voit kerätä jopa 2000 bonuspistettä vuodessa = 200 euron etu!
  • Vapaavalintainen PIN-Koodi

*100 bonuspistettä vastaa kymmentä euroa eli tiedät euromäärän aina jakamalla pisteet kymmenellä.

Saat verkko-ostoista (Huom. vain MasterCard -verkkokaupat) aina 2% bonuspisteitä ja muista ostoksista 1%:n verran. Lue myös arvostelu luottokortista täältä. Niin saat hieman lisää informaatiota, millainen luottokortti on kyseessä. Voit myös valita PIN-koodin luottokorttiin itse. Joustava Laina suosittelee luottokorttia erityisesti sen 50 vrk:n nollakorkoprosentin takia!

Digitaalinen lompakko tekee luottokortista ominaisuusrikkaan kokonaisuuden

Digitaalisen lompakon saat ladattua puhelimeen Google-kaupasta tai Apple-Storesta eli se toimii Android- sekä iOS -puhelimissa.

Komplett Bank luottokortti – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Voit ottaa Komplett Bank -palveluun yhteyttä suoraan sähköpostilla asiakaspalvelu@komplettbank.fi (suosittelemme helppouden takia) tai puhelimella numerosta 09-4245-2288.

Yritys: Komplett Bank ASA (Norjaan rekisteröity pankki, joka löytyy myös pörssistä listattuna)*

On myös syytä mainita, että pankki on osa Komplett Group -ryhmää, joka toimii yhteistyössä monien verkkokauppojen kanssa, mm. saksalaisen Comtech:n kanssa

Postiosoite: PL 7640, 00002 Helsinki

Puhelin: 09-4245-2288 (Aukioloajat 09:00-16:00)

Tärkeää: Kortin sulkupalvelu 24h numerosta 09-42452288. Sulje kortti heti, mikäli se katoaa, vaikka vain varmuuden vuoksi.

Pankin yhteydenottolomake toimii siinä missä sähköpostikin ja yhteyttä voit ottaa 24 tuntia vuorokaudessa!

*Kyseessä on erittäin vakavarainen kasvava luotto- & pankkiyritys!