POP Pankki

POP-Pankki lähtenyt myös rohkeasti verkkoon kilpailemaan, joka on vähintäänkin viisasta tässä vaiheessa. Sillä on massiivinen valikoima lainoja, joista kiinnostavimpana kohteena kuluttajalle on uusi POP-Pikalaina. Tämä joustava laina on 2000 – 20.000 euron laina ja sekin pysyttelee uuden korkokaton asettaman korkeintaan 20 % nimelliskoron alapuolella*.

POP-Pankki kokemuksia tietoja sen lainoistaToinen uusi tutustumisen arvoinen laina on POP Jousto, joka ei poikkea paljoakaan luottokortista sen ollessa jokaisen tarpeeseen räätälöity joustoluotto henkilökohtaisella korolla.

*Rajoitushan siis koskee myös konttoripankkeja eli mikään kivijalkavirasto ei anna oikeuksia myydä lainkaan sen korkeamman koron lainaa.

POP-Pankki ja kielteinen lainapäätös – Vertaa helposti yli 35 pankin lainat

Alapuolella oleva taulukko on niin kattava kuin mahdollista. Se kannattaa ottaa huomioon, vaikka olisitkin jo saanut myönteisen POP-Laina päätöksen, sillä edullisemman lainan voi kuka tahansa löytää myös muualta.

Erityisesti Sortter -palvelu tekee POP-Pankin kanssa yhteistyötä siinä missä noin 20 muun pankin tai lainoja tarjoavan yrityksen kanssa!

Luottokelpoinen, vähintään 20-vuotias henkilö, jolta löytyy edes kohtuulliset vuositulot sekä osoite Suomessa, saa varmasti monta edullista tarjousta, mikäli aikaa riittää se 15 minuuttia muutaman ilmaisen lainahakemuksen jättämiseen.

POP-Pankki lainat ja kokemuksia

POP-Pankki on uudistunut ja ollut valmis jo uudelle vuosikymmenelle pitkään. Se on myös tehnyt selvästi mobiilipanostuksia isommilla ammuksilla, sillä verrattuna aikaisempaan, ero on suorastaan häkellyttävä.  Myös lainojen toimittamisen nopeus sekä POP-Pikalainan lisääminen valikoimaan on vauhdittanut kuluttajien kiinnostusta pankkia kohtaan selvästi. Rajoitteena on kuitenkin luoton vaikea saatavuus, mutta onneksi markkinoilla on myös paljon muita yhtä edullisia sekä toimivuudeltaan saman ketteryystason pankkeja / lainapalveluita. Kokemukset POP-Pankkilainoista ovat nyt erinomaiset, mutt  kilpailuta ihmeessä myös muiden pankkien lainat, sillä se kun käy nyt yhdellä hakemuksella ja saat käsiin lukuisia eri lainatarjouksia.

POP Jousto vetää hyvin ja joustaa sitäkin paremmin

POP Jousto on myös uudempi joustoluotto ja samaa tyyliä kuin Komplett Bank joustoluotto. Siinä viritetään korko samoin yksilöllisesti ja luoton määrää on mahdollista viilata esim. työtilanteen ja tulojen noustessa nostaa. POP Jousto on reilu ja arkielämän pelastaja, jos tilanne käy tukalaksi. Se on erittäin edullinen koron puolelta ja pärjää lähes kaikille pankeille, myös huippuhalvoille ”Norjan tähdistölle” mm. uudelle fuusiopankille, BRABank:lle.

POP Jousto on POP-Pankin edullinen ja joustava arjen laina

Huomaa, että POP-Pankilla on todella monipuolinen lainavalikoima!

POP-Asuntolaina

POP-Pankin asuntolainoja emme käsittele erikseen tässä esittelyartikkelissa, sillä niitä ei myönnetä suoraan verkossa (vielä), mutta on melko varmaa, että tähänkin tulee muutoksia ehkä jopa kuluvan vuoden tai kahden aikana. Aika näyttää, mikä pankki tai taho tekee aloitteen tähän – sen jälkeen usein muut seuraavat perässä.

Tällä hetkellä kuitenkin ns. täydellinen paperityötön usein yli 200 tai 300 tuhannen euron laina ei heppoisasti pelkästään netin kautta irtoa. Ajat kuitenkin muuttuvat ja systeemit parantuvat sekä asiakkaiden pitkän aikavälin maksukyky (tosin linkin taustalla loppuvuoden 2018 uutinen, mutta pitänee silti pääosin paikkansa) pystytään arvioimaan jatkuvasti yhä tarkemmin hamaan tulevaisuuteen asti.

Onko sinulla POP-Visa -luottokortti?

POP-Pankki tarjoaa tietenkin pankkina myös luottokorttia. Sen POP-Visa on kelpo vaihtoehto luottokorttia hakevalle, voittanee ehkä jopa Komplett Mastercardin. Tutustu POP-Pankin luottokortiin pankin sivuilla tai jätä hakemus verkossa. Suosittelemme jälkimmäistä ehdottomasti, mutta jos pankki sijaitsee naapurissa, niin poikkea paikan päällä ihmeessä, mutta huomioi ruuhka-ajat.

Asiakaspalvelu jo kortin omistajille:

Visa-asiakaspalvelu luottokortinhaltijoille

  • +3589-6964-6012
  • Arkisin: klo 08:00 ‑ 20:00

Help Line ‑hätäpalvelut Gold‑kortinhaltijoille

  • +3589-696-4696
  • Avoinna 24 h joka päivä

Voit myös asioida oman kaupungin tai pitäjän POP-Pankissa paikan päällä, jos haluat asioida kasvotusten, mutta kannattaa varautua pitkään odotusaikaan. Tämä on ehkä se kivijalkapankin kirous ja isoin syy, miksi kaikki on matkalla nettiin.