Paras luottokortti 2024

Teimme tästä kuluttajalle ehkä nykyään ”pahasta rastista” mahdollisimman heppoa. Paras luottokortti on nyt helppo löytää, vaikka niiden määrä kasvaa Suomessa nopeasti.

Myös muut digitaaliset luottokortti+verkko / mobiilisovellusvaihtoehdot ovat selkeässä kasvussa.

Digitaalinen maksaminen on ottamassa isoa harppausta 2020-luvulla ja mobiilimaksaminen yleistyy hurjasti, joka näkyy erityisen hyvin rapakon toisella puolella ja Aasiassa (erityisesti Kiina). mm. Apple Card.

Tämä ei ole mikään ohi menevä ilmiö, vaan se on tapahtumassa myös Suomessa. Paras luottokortti parhailla ominaisuuksilla ja halvin sellainen ei ehkä ole niin yksinkertaisesti löydettävissä.

Luottokorttivertailu ja samoin digiwallet + -tili vertailu

Luottokorttien valloitus lukuisten Online-maksumahdollisuuksien kanssa ovat kasvussa.

Samalla mobiilimaksaminen sekä laitteeseen kytketyt digitaaliset monivaluuttaiset tilit kasvavat yhtä nopeasti, joiden nousuvara on ääretöntä.

Luottokorttivertailu 2023

Luottokortin vertaaminen on nykyään jo melkein samaa luokkaa kuin vanhojen aikojen pienten pikalainojen vertaaminen. Vaihtoehtoja siis riittää ja korkojen sijasta erot ovat erityisesti ominaisuuksissa sekä eduissa.

Myös korkoerojakin tosin löytyy ja erityisesti vuosimaksuissa erot ovat ehkä suurimmat.  Mm. N26 superläpinäkyvä ja toimiva saksalainen mobiilipankki sekä luottokortti, kuin myös samoin Revolut -luottokortit, jotka ovat vielä hiljaisessa nosteessa Suomessa.

Vauhdin odotetaan kiihtyvän, sillä näissä on todellista potentiaalia & kilpailuetuja molemmissa, mitä muilla ei vielä ole!

Vuosimaksuttomat luottokortit

Jos lentokenttä-Lounge ja ylellisyys eli Concierge-palvelut, jotka löytyvät kalliimmista American Express -luottokorteista esimerkiksi eivät ole tarpeen, niin kannattaa valita ihan perinteinen vuosimaksuton peruskäyttöön tarkoitettu luottokortti.

Ja mieluiten sellainen, jossa on runsaasti korotonta maksuaikaa sekä tietenkin osamaksua ajatellen myös samalla mahdollisimman pieni todellinen vuosikorko.

Juoksevia kuluja korteissa ei yleensä ole sekä korko on aina vuosi toisensa perään laskusuunnassa.

Halvin luottokortti on ilmainen

On erittäin vaikea nimittää tai osoittaa suoranaisesti halvinta luottokorttia paitsi pelkästään vuosimaksu / korkotasolla, vaikka hinnat sekä korot molemmat elävät ja prosentin desimaalit ovat minimaalisia sekä edut saattavat korvata nekin lopulta.

Jokainen luottokortin hakija päättää, minkä valitsee, sillä vaihtoehtoja on paljon ja niitä kolisee lisää myös Suomen ulkopuolelta.

Myös virtuaaliset kortit ja mobiililompakot ovat todella syvällä pelissä, eikä niiden Mastercard / Visa -ominaisuuksista voi sanoa mitään huonoa.

Mobiililompakko ja luottokortti -yhdistelmä

Tähän suuntaan ollaan menossa ja vahvasti. Digitaaliset ja langattomat maksujärjestelmät ovat kasvamassa jatkuvasti, eikä nyt puhuta lähimaksusta, vaan mobiililaitemaksamisesta kaupan kassalta luotolla tai kortin Debit-puolella.

Tai kolmantena uudempana vaihtoehtona korttiin ladatulla saldolla, joka ei ole pankki- tai luottosidonnainen sekä se toimii lähimaksutyylisesti, mutta myös isommat ostokset onnistuvat sormenjäkitunnistautumisen tai silmäskannerin kautta.

PIN-koodiakaan ei enää tarvita, mutta sen yhdistäminen jompaan kumpaan näistä on tietenkin mahdollista, mikäli haluat nostaa turvallisuustasoa vielä pykälän lisää (puhutaan silti 0,01 prosentin turvatasonostosta, koska kehitys on ollut niin vahvaa).

Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Bank Norwegian Visa -luottokortti on matkaajan kortti, jonka toimitusaika on nopea, eikä sen hakeminen maksa mitään. Luottokortti toimitetaan turvallisesti perille ja luottoraja on pankin myöntämä, kuitenkin korkeintaan 10 000 euroa. Korotonta maksuaikaa Visa-kortille saat 6 viikkoa ja avausmaksukuluja ei ole. Myöskin juoksevat kulut ovat 0 euroa / kk eli luottokortti on erinomainen vaihtoehto kenelle tahansa. Mukana tulee myös matkavakuutus & CashPoint / Norwegian Reward -ohjelma systeemi, jonka avulla on mahdollista tehdä pientä tai suurta mukavaa säästöä.
Komplett Bank luottokortti kokemuksia

Morrow Bank Bank luottokortti

Morrow Bank luottokortti on korkeintaan 10.000 euron luottorajan vuosimaksuton kortti, johon saat 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen korko rullaa normaalisti osamaksusopimuksen mukaan. Korkotiedot löytyy aina luottokorttisopimuksesta. Luottokortti on Mastercard valinnaisella uudella digilompakko-ominaisuudella, joka antaa kuluttajalle myös rahan arvoisia bonuksia kaikista tehdyistä ostoksista. Lue lisää luottokortista!