Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Bank Norwegian luottokortti on vuosi- ja avausmaksuton Visa -luottokortti, joka sopii jokaiselle kuluttajalle. Erityisen hyvä se on matkaajalle, sillä siinä tulee mukana matkavakuutus (+peruutussuoja) sekä CashPoints (Reward-profiili) -pisteominaisuuden avulla voit ostaa halpoja Norwegian -lentoja, mikäli pisteitä on kertynyt tarpeeksi.

Luottoraja Norwegian luottokortissa on 500 – 15.000 euroa ja sen määrittää itse Norwegian Bank jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Jos kiinnostuit, lue lisää luottokortista tästä.

Norwegian luottokortti kokemuksia ja tiedotLisäksi kortisti on ehdottomasti syytä nostaa pinnalle sen 45 vuorokauden koroton maksuaika. Kortissa ei ole myöskään mitään käteisnostokuluja. Kokonaisuutena se on siis erittäin passeli luottokorttiläpyskä jokaisen suomalaisen käyttöön.

Norwegian luottokortti – Visa, joka sopii kaikille

Luottokortti on kaikille sopiva. Vaatimuksina ovat puhtaat luottotiedot, 23 vuotta ikää, 36 kuukauden yhtäjaksoinen asuminen Suomessa ja sähköposti + puhelinnumero. Vaikka kortilla on ”matkaluottokortin maine”, niin ei keneltäkään vaadita mitään matkustustaustaa ja sen vakuutus ei ole edes kattavimmasta päästä saati paras, tai ollenkaan passeli pidemmän matkan reissuruunalle. Jokainen voi kuitenkin lukea vakuutusehdot Norwegianin sivujen kautta täältä.

Luottokortti on kuitenkin ”vanha ja vahva” Visa-kortti eli se käy esim. Visa-automaateissa lähes jokaisessa maapallon maassa, myös pimeimmässä Afrikan kolkassa. Testattu on ja Visahan toimii.

Myös verkko-ostokset hoidat luottokortilla aina turvallisesti.

Laita Visa-kortti -hakemus ilmaiseksi sisään >>

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia luottokortista? Pidämme kommenttikenttää suljettuna roskapostien takia, mutta asiakaspalvelu@joustavalaina.fi otamme vastaan kommentteja / parannusehdotuksia, jotka muokkautuvat nopeasti artikkeliin, mikäli niissä on aito pointti mukana.

Omakohtaiset kokemukset Norwegian luottokortista

Norwegian Visa luottokortti kokemukset kympin tasoaOmakohtaiset kokemukset meidän puolelta Norwegian Visasta ovat hyvät, sillä sen suhteellisen helppo saatavuus vielä kiristyksen (talousvaliokunnan korkouudistus 08/2023 Suomessa), korko sekä kuluton + koroton maksuaika muiden etujen kanssa ilman vuosimaksua rakentavat tästä Visa-luottokortista erinomaisen.

Negatiivisuuspinnoja on vaikea antaa, ja yleensäkin Norjan pankeilla on paketti kunnossa sekä kuluttajia hemmotellaan. Asiakaspalvelupuolesta on selvästi nipistetty, mutta tämä tuntuu olevan jokaisen digipankin trendi ja selkeä säästölinjatähtäys.

Bank Norwegian luottokortti ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu käy helposti yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimella (aukioloajat arkisin 11:00 – 17:00). Sähköposti on pienen otantakannan jälkeen kuitenkin jopa hitaampi kuin yhteydenottolomake, joka löytyy hakemuksen kanssa tästä linkistä.

Puhelinnumero on taas hieman lliian rajoitetusti auki / tavoitettavissa, mutta Norwegian pankki pitää tällä sen oman pintansa, eikä kylläkään lainkaan poikkea muista pankeista, kuten Komplett Bank-, POP-, Nordea tai BRA -pankeista.

Norwegian kortin sulkeminen

Jos olet kadottanut kortin, soita välittömästi numeroon 07532 66 200 (pvm/mpm) tai ulkomailla ollessa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta), jotta kukaan pitkäkyntinen ei pääse käyttämään luottokorttia. Palvelu on avoinna ympäri vuorokauden jokaisena vuoden päivänä.

Mitä, jos maksan luoton osamaksulla ilmaisen 6 viikon sijasta?

Tässä tapauksessa luottokortin korko astuu voimaan. Ensimmäiset 6 viikkoa on ilmaista ja sen jälkeen korko on 19,99 % sekä todellinen vuosikorko 21,92 % 1500 euron luotolle, jos maksuohjelmaa tapahtuu vuodessa kuukauden erissä (139 euroa per erä). Kustannusosuus on tässä tapauksessa 168 euroa ja maksat 1668 euroa yhteensä. Kyseinen korko on voimassa toistaiseksi (01/2020). Erittäin edullista luottoa siis!

Huomio: Voit maksaa silti luoton ilman lisäkuluja nopeamminkin ja luoton ”roikottelua” ei kannata harrastaa, vaikka korko onkin erittäin suotuisa tällä hetkellä kulu- sekä korkorakennemuutoksien myötä.

Norwegian luottokortti opiskelijalle

Opiskelijana oleminen ei ole ongelma, jos sinulla on tuloja ja olet vähintään 23-vuotias. Suomessa on paljon aikuisopiskelijoita aina sinne 50 v. asti, joilla riittää työhistoriaa, mutta ovat lisäkoulutusopiskelijoita.

Opiskelijana oleminen ei ole siis ongelma Bank Norwegian luottokortin saamiselle, jonka maksukyvyn katsotaan olevan hyvä pankin toimesta.

CashPoint -pisteet ja Norwegian reward ohjelma

Yhdistä kortti Norwegian Reward -ohjelmaan ja voit alkaa kerryttämään CashPoints -pisteitä jokaisesta ostoksesta prosentin verran aina 15.000 euroon asti kalenterivuotta kohden. Tämän jälkeen saat 0,5% pisteitä kaikista ostoksista.

Lisäksi Norwegian lennoista (LowFare -liput) saat jopa 4% pisteitä ja Flex-lipuista 10%.

Kannattaa myös huomioida tässä, että pisteitä maksetaan vain sinulle itselle ostamistasi lipuista, ei muiden matkalipuista.

Lue lisää ja hae luottokortti jo tänään!

Luottokortin toimitusaika

Meidän kuuleman ja kokemuksien mukaan tämä vaihtelee paljon, mutta toimitusaika on silti nopea. Käsittely tehdään välittömästi, jonka jälkeen kortti voidaan postittaa eteenpäin. Yleensä toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää ja nyt kun hakijoiden määrä on laskenut, sillä monelta löytyy jo oma Norwegian luottokortti, on se usein lähempänä neljää arkipäivää.

Norwegian luottokortti ja matkavakuutus

Jos maksat matkan luottokortilla, saat mukana ilmaisen matkavakuutuksen. Emme kuitenkaan pidä matkavakuutusta kovinkaan kattavana ja kaukomatkoille mentäessä suosittelemme ehdottomasti hankkimaan toisen matkavakuutuksen rinnalle. Peruutussuoja on sen sijaan loistava etu, kunhan olet varanut liput Norwegianilta.