Komplett Bank

Komplett Bank kokemuksia ja esittelyKomplett Bank on joustava laina, jonka myöntää norjaan rekisteröity Komplett Bank ASA. Se on tyypiltään joustoluotto ilman kiinteää maksuaikaa 1000 – 50.000 euron luottorajalla. Se on erittäin kätevä ja ajaa saman asian kuin luottokortti koron ollessa samaa luokkaa kuin monissa luottokorteissa tai jopa edullisempi. Pankki tarjoaa myös erikseen Komplett Bank luottokorttia uuden sukupolven digilompakon kanssa.

Esimerkkilaina: 10.000 euron joustoluotto 5 v. maksuajalla, kustantaa 235 euroa / kk, yhteensä 14070 euroa. Avausmaksu on 45 euroa ja tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 15,33 % kyseisessä esimerkissä (laskettuna 14,9% 3kk Euribor-viitekorolla + edellä mainitut muut kulut).

Hae lainaa Komplett Bank pankilta tästä >>

Komplett Bank – Tärkeimmät tiedot

 • Ikäraja: 23 – 64 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 50.000 euroa
 • Lainan tyyppi: Joustava pankkilaina
 • Maksuaika: Oman päätöksen varassa (tarkat tiedot sopimuksen ohessa)
 • Poikkeuksellisesti lainassa ei ole siis kiinteää maksuaikaa
 • Pankki on joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia
 • Kansainvälinen maineeltaan erinomainen vaihtoehto
 • Nopea lainapäätös ja lainan hakeminen mahdollista 24h/vrk

Komplett Bank myöntää aina jokaiselle hakijalle sopivan luottorajan. Se ei välttämättä ole, se, minkä hakemuksessa asetitte, mikäli pankki näkee esim. tulojen tai muiden taloustietojen olevan riittämätön sen saamiseen.

Kun sinulle on myönnettty joustoluotto, voit käyttää luottorajaa vapaasti. Voit tehdä nostoja, lyhentää lainaa ja vapauttaa luottosaldoa näin lisää käyttöön tulevaisuutta varten. Komplett Bank joustoluotto on erittäin kätevä ja se sopii myös isompiin hankintoihin. Sillä on helppo samoin yhdistää vanhat lainat ja laskea kuukausittaisia lainakuluja käytännössä ilman mitään vaivaa.

Muita joustavia  & nopeita lainoja – vertaaminen kannattaa aina

Komplett Bank on monelle sopiva lainavaihtoehto. Tarjoamme kuitenkin varaa valita, esim. jos ikä ei ihan riitä tai saat muuten vaan hylätyn lainapäätöksen pankilta. Mukana muutama vaihtoehto, joiden kautta pääset kiinni moneen eri lainapalveluun & pankkiin.

Lainaa tarvitsevan on nyt paljon helpompi valita luotto, koska esimerkiksi hintaerot ovat kaventuneet merkittävästi. Niitä on kuitenkin, mutta erityisesti pienempien 1000-4000 euron lainojen korot eivät enää pääse kipuamaan korkokaton tuoman palveluiden uudelleen järjestelyiden myötä yli 20 % viitekoron sekä vuosittaisten 150 euron lisäkulujen päälle. Tämä on erinomainen asia kuluttajalle! – Tosin varjopuolena se ajoi taas monta suomalaista lainayritystä konkurssiin.

Komplett Bank kokemuksia

Pankki on ominaisuuksiltaan rikas, ulkoasultaan selkeä sekä hyvin toimintavarma pankki, siinä missä sen kovin norjalaiskilpailija, Bank Norwegian, on myös (tosin, reilulla vajaalla 2 vuoden etumatkalla). Joustoluotto on tuote, joka on vielä uniikki, kun liikutaan näin korkeissa luottorajasummissa. Se antaa kuluttajalle vähän lisää vapautta, eikä joka kuukausi tarvitse maksaa aina kiinteää määrää takaisin. Silloin, kun tekee tiukka, voitte lyhentää vain korko-osuuden eli kulut jäävät pieniksi, jotka tulevat tietenkin vastaan myöhemmässä vaiheessa. Lisää kokemuksia ja yhtä positiivisia sellaisesta voit lukea lisää täältä.

Kokemukset myös asiakaspalvelun puolelta, lainahakemuksesta sekä mobiililaitekäytettävyydestä ovat loistoluokkaa. Pankki menee ehdottomasti jatkoon, joten kilpailuta laina ihmeessä myös Komplett pankilla, ilmaiseksi, nopeasti & ilman sitovuutta sopimuksen solmimiseen. Kannattaa myös kurkata sen uusi luottokortti, joka on nyt saatavilla myös digitaalisen lompakon yhteydessä.

Aloita lainan hakeminen Komplett Bank -lainalaskurin avulla

Lainalaskuri on kätevä työkalu, jonka avulla pääset aloittamaan hakemuksen ja saat tietää lopulta, paljonko sinulle voidaan tarjota luottoa. Lainalaskin kertoo myös kuinka paljon maksat vähintään (arvio) lainasta kuluja / kk.

Komplett Bank lainalaskuri kertoo, paljonko maksat lainanlyhennyksiä kuukautta kohden

Aloita laskurista & katso korko ilmaiseksi, tai voitko saada myönteistä päätöstä pankista, vai ovatko kriteerit liian tiukat.

Vaatimukset

Yleensä vähintään 23 vuoden ikä, yli 10 000 euron vuositulot, osoite Suomessa (36 kk:n ajan), sähköpostiosoite, puh. nro ja puhdas luottohistoria riittää. Huomioi silti, että pankki tekee jokaisen päätöksen yksilökohtaisesti ja se lasketaan riskiperusteisesti eli kaikki tiedot, mitä annat hakemuksessa tullaan huomioimaan päätöksessä.

Asiakaspalvelu ja yhteydenotto pankkiin

 • Asiakaspalvelun sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 • Aukioloajat: Arkisin kello 09:00-16:00
 • Lainapalvelun aukioloajat: Joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa (myös pyhäpäivät)
 • Yritys: Komplett Bank ASA (lue lisätietoja)*
 • Osoite: PL 7640, 00002 Helsinki

*Pankki on listautunut pörssiin Norjassa ja se on julkinen osakeyhtiö (ASA = Oyj) sekä erittäin luotettava pankkioikeudet ja suomalaisten viranomaisten luvan saanut sellainen.