Haenyt.fi

Haenyt.fi on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, josta saat aina yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Palvelu tarjoaa yrityslainaa, lainojen yhdistämistä siinä missä tavallista pikalainaakin, joista viimeisimmän voi luokitella enemmänkin pankkilainaksi nykyään.

Haenyt kokemuksia ja lyhyt esittely lainapalvelustaKorko on kunnossa ja nimelliskorko ei ylitä ikinä sallittua 20 prosenttia sekä Haenyt -palvelulla on 2020 vuodelta korkein Bisnoden luottoluokitus. Samoin palvelulla on jo nyt tässä vaiheessa yli 100 000 käyttäjää korkealla tyytyväisyysprosentilla (yksityis- & yritysasiakkaat). Suosittelemme ehdottomasti siis kokeilemaan kyseistä välityspalvelua.

Tutustu palveluun tästä >>

Tarjolla olevat lainat:

 • Lainat yksityishenkilölle: 500 – 60.000 euroa 1-15 v. maksuajalla
 • Yrityslainat: 1000 – 300.000 euroa 1 – 24 kk:n maksuajalla

Kokemuksia Haenyt -välityspalvelusta

Haenyt on osoittanut vuosien varrella olevansa vakavarainen ja erittäin toimiva lainanvälitysalusta yksityishenkilöille ja yrityksille. Se tarjoaa lähes kaiken, mitä lainakuluttaja vain verkosta etsii, lukuunottamatta kuitenkaan vielä asuntolainoja. Spekulaatiopuolelta voi kuitenkin sanoa, että ei olisi mikään maailman suurin ihme, että myös asuntolainat ilmestyisivät palveluun ajan kuluessa.

Miksi valita Haenyt.fi palvelu? 7 hyvää syytä

 1. Rakennettu mielettömän ketterälle alustalle,
 2. Toimii raketin nopeudella myös puhelimella,
 3. Iso osa luottokelpoisista saa palvelusta lainatarjouksen,
 4. Maksuton ja suomalainen Lahdesta käsin toimiva palvelu,
 5. Korkein AAA Bisnode -luottoluokitus 2020 vuodelta
 6. Lainavertailu palvelun kautta on todella helppoa,
 7. Samoin on myös kulutusluoton tai yrityslainan kilpailutus.

Listasimme vain 7 hyvää syytä, mutta löydät luultavasti niitä enemmänkin, kun siirryt palveluun tästä. Voit vapaasti selata suojattua verkkosivua ja kokeilla palvelua ilman veloituksia. Turvallisuuspuoleen keskitytään Haenyt -palvelussa myös jatkuvasti.

Lainojen yhdistäminen käy tanssin lailla

Kasvava ja erittäin järkevä trendi samalla Suomessa on lainojen yhdistäminen, jonka toteuttaminen Haenyt kautta onnistuu sekin helposti. Pääset siis helposti eroon lainoista, joiden korko tuntuu kalliilta sekä talous pysyy paremmin paketissa, kun lainanlyhennyksiä on vain 1 kpl per kuukausi.

Merkittävin syy lainojen yhdistämisessä on kuitenkin selkeä rahallinen säästö, joka on keskimäärin Iso. Ja palvelussa kilpailutat lainan uudelleen siinä samassa eli lainoja ei tarvitse olla läjäpäin, vaan voit vaihtaa korkeakorkoisen vanhan lainan uuteen lainaan pienellä korolla. Miltä kuulostaa? Huomauttamisen arvoista on myös, että tämäkään ei maksa teille yhtään mitään.

Millainen korko Haenyt -palvelun välittämissä lainoissa on?

Yrityslaina: Korko liikkuu pääsääntöisesti 10-30 prosentin välillä, johon vaikuttavat lukuisat tekijät. Painavimpina tekijöinä on yrityksen tilinpäätökset, tuloksen kasvattamisen/ylläpitämisen realistisuus, lainan käyttötarkoitus ja yrityksen luottoluokitus.

Pikalaina / Kulutusluotto: Korko vaihtelee tässäkin hakijan (tai hakijoiden, mikäli lainaa haetaan yhteishakijan kanssa) talouden kunnon mukaan. Esimerkkilainana kuitenkin 10.000 euron kulutusluotto 60 kuukauden (5 vuotta) maksuajalla. Maksat yhteensä takaisin 12866,64 euroa kuluerän ollessa 2866,64 euroa. Todellinen vuosikorko on 10,91%.

Huomaa! Korko on aina yksilöllinen jokaiselle hakijalle eli mitään absoluuttista lopullista todellista vuosikorkoprosenttia on mahdotonta antaa ennen kuin olet jättänyt hakemuksen palveluun.

Kilpailuta & katso oma korko tästä >>

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

 • Yritys: Holla Online Oy (Lue taloustiedot)
 • Osoite: Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti
 • Y-tunnus: 2672272-2
 • Asiakaspalvelun sähköposti: asiakaspalvelu@haenyt.fi

Jos jokin asia pohdituttaa, niin rohkeasti viestiä vain, vastaus annetaan arkisin mahdollisimman nopeasti. Huomaa myös, että palvelun sivulla on kattavasti tietoa ja vastaukset tyypillisimpiin kysymyksiin jo valmiina.