Nordax Bank

Nordax Bank laina on 1000 – 60.000 euron kulutusluotto. Nordax Bank toimii Ruotsista käsin hoitaen kaiken mahdollisen toiminnan netissä. Sitä valvoo Ruotsin ja Suomen finanssivalvonta sekä myös Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Nordax Bank kokemuksia ja tiedotSaat pankin lainalle vapaan valinnan (ja osittain summakohtaisen) 1 – 15 v. maksuajan ja kun haet lainaa meiltä, Sinulle kilpailutetaan samalla myös monta muuta pankkia mm. POP-Pankki ja Collector pankki. Kaikki tämä on ilmaista ja yhden lainatarjouksen sijasta, voit saada tarjouksen monelta eri pankilta*.

Hae Nordax Bank-lainaa tästä >>

*Kilpailuttaminen on ulkoistettu Luotto.org ja Salus Group Ab:n kautta, jotta kuluttaja pääsee mahdollisimman helpolla.

Jos pankki ei miellyttänyt, niin tässä on muita vaihtoehtoja

Joustavalaina.fi pitää paketin yksinkertaisena ja meillä on tarjolla vain parasta. Jo pelkästään yläpuolella olevien palveluiden ja meidän kautta pääset käsiksi käytännössä kaikkiin pankkeihin Suomessa.

Millainen korko lainassa on?

Kilpailuttaessanne lainan korko on 4,19 – 20 % nimelliskoron välillä ja Nordax Bankin korko suoraan haettuna on alkaen 7,99% aina 18,9 % asti.

Löydätte aina lopullisen koron, lainan kuukausierän ja kokonaiskustannukset sinulle annetussa tarjouksessa. Korko analysoidaan laittaen jokainen kuluttaja tiettyyn riskiluokkaan eli korko on riskiprofiilipohjainen. Parempi maksukyky tarkoittaa siis aina pienempää lainan kokonaiskorkoa.

Nordax Bank kokemuksia

Pankista kokemukset ovat hyvät ja sen isoissa kulutusluotoissa on selvästi keskivertoa pienempi korko. Pienet lainat ovat myös korkoystävällisiä, vaikka kaikki hinnat on tietenkin kaikkien pankkien mukaan hakijalle räätälöityjä.

Pankki on nostanut suosiotaan Suomessa ja Ruotsissa kohtuullisen tasaisesti siinä missä sen tunnettuus Suomessa on kasvanut. Palvelua tarjoaa paljon hyviä ominaisuuksia, kuten lainojen yhdistämisen ja muita lisäpalveluita nykyisille asiakkaille. Myös lainaturva on mahdollista lisätä lainaan parantamaan yöunia eli sairastumiset, tapaturmat tms. eivät tule kaatamaan talouttanne, mikäli lainaturva löytyy.

Mitä on syytä tietää Nordax lainasta?

Laina on kulutusluotto eli se maksetaan kerralla tilille. Se ei vaadi omaisuutta eli reaalivakuuksia, eikä takaajaa. Voit hakea lainaa yksin tai sitten takaajan kanssa. Ikäraja on 23 vuotta, mutta kilpailuttamalla ikäraja alkaa 20 vuodesta ja antaa samalla huomattaasti paremmat eväät täydellisen lainan löytämiseen.

Kilpailuta lainat tästä

Muita yleisiä vaatimuksia:

  • 20 vuoden ikäraja
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Riittävät tulot
  • Osoite Suomessa, pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Huomaa, että nämä eksklusiiviset vaatimukset ovat siis lainan kilpailuttamisen kautta mahdollisia. Suoraan pankista haettuna ehdot saattavat olla tulojen ja muiden velkojen osalta tiukemmat. Kaikki on kuitenkin yksilöllistä eli jokaisen hakemus ja korko annetaan henkilökohtaisesti.

Yleistä tietoa ja asiakaspalvelu

Luotettava ja turvallinen 2004 vuodesta alkaen toimintaansa pyörittänyt Nordax tarjoaa asiakaspalvelun sekä sen laina- että talletusasiakkailleen*. Käsittelemme kuitenkin pelkästään pankin lainoja.

  • Sähköposti: info@nordax.fi
  • Puhelin: 030 603 60 60
  • Vierailuosoite: Gävlegatan 22113 30 Tukholma, Ruotsi

Pankilla ei ole konttoria Suomessa ja se pyrkii tarjoamaan kulujen minimoimisella mahdollisimman edullista joustavaa lainaa. Pankki myöntää lainaa myös Saksassa ja Norjassa.

*Jos tallettaminen ja erittäin turvallinen tuotto kiinnostaa, niin 01/2020 alusta, voit tallettaa Nordax säästötilille 0,40 %:n kilpailukykyisellä korolla.