Bank Norwegian

Bank Norwegian on pankki, joka häikäisee. Ja sitä se on tehnyt jo yli 5 vuotta Suomessa ja paljon pidempään Norjassa. Se on onnistunut luomaan pienellä miehityksellään ja digitaalisuuden kautta kokonaisuuden, joka pystyy tarjoamaan ihan jokaiselle pankille koroissa pärjäävää kulutusluottoa ja samoin luottokorttia.*

Bank Norwegian kokemuksia ja arvosteluBank Norwegian myöntää lainoja kaikille ilman vakuuksia ja takaajia. Lainasummat ovat 1000 – 60.000 euroa ja maksuaika on perinteinen 1-15 vuotta. Nämä summat ovat vakiintuneet useimmilla palveluilla kohtuullisen hyvin. Korko starttaa vain 6,99%:sta, joka on kaikilla mittapuilla halpa, kun on kyse nopeasta pankkilainasta.

*Tiedot on koottu pankin itsensä ja Talouteen.com verkkopohjaisen talouspalvelun Bank Norwegian kokemuksia kirjoituksesta, josta löytyy erittäin laaja tietopaketti pankista ja keskustelua siinä samassa.

Bank Norwegian – Tärkeimmät tiedot

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Lainat: 1000 – 60.000€
 • Maksuaika: 1 – 15 v.
 • Lainojen yhdistäminen: Kyllä, onnistuu!
 • Lainan tyyppi: Pankkilaina, yhdistelylaina & kulutusluotto
 • Yli 5 vuotta suosituin pankki Suomessa
 • Ei vakuuksia tai takaajia (pätee kaikissa summissa)
 • Mahdollisuus liittää lainaan lisämaksullinen vakuutus
 • Tarjoaa myös 10.000€ luottorajan luottokorttia monilla eduilla

Hae lainaa pankilta tästä >>

Tiedot Bank Norwegian lainan korko & kustannusrakennelmasta

Korkoa ei jouduttu sorvaamaan paljon yhtään korkokaton muututtua syksyllä 2019, sillä se oli jo valmiiksi niin edullinen. Pieniä muutoksia pankki teki kuitenkin, mutta sen katse oli jo asetettu kauas tulevaisuuteen eli se pääsi ns. ”helpolla” – tai huomattavast helpommalla kuin moni muu.

Lainan korko on aina 6,99 – 19,99 % ja se ei nouse tästä millään. Maksuaika on 1-15 v. & lainasummat 1000 – 60.000 euroa.

Korkoesimerkki:

Esimerkiksi 12,86 % korolla, jossa todellinen vuosikorko on 15,89 %, 10.000 € lainan kokonaiskuluiksi muodostuu kahdessa vuodessa 11.604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 kpl erää).

Lainan avausmaksu on 90 € ja kerran kuussa maksettava tilinhoitokulu on 5 €.

Hae henkilökohtainen tarjous tästä >>

Bank Norwegian kokemuksia

Vaikka pankista on paljon toinen toistaan parempia kokemuksia, niin uudet kokemukset kiinnostavat aina, siksi palaute on tärkeää ja kommentointi on toistaiseksi auki. Tämän kanssa on välillä jouduttu vekslaamaan roskapostitulvan takia, koska robottiliikenne hidastaa nettisivun toimintaa.

Norwegian pankki ei ilmoita asiakastyytyväisyysprosenttiaan, mutta se on oletettavasti hyvin korkea. Tämän huomaa jo hakukoneiden tulosten perusteella, jotka ovat kasvaneet vuosi vuodelta todella haipakkaa tahtia.

Kasvulle ei ole näkyvissä mitään loppua, joten se on todella ottamassa ihan perinteisen pankin paikan myös Suomessa. Tällä kasvuvauhdilla sellaisen saavuttaminen ei ota aikaa kuin muutaman vuoden, koska muilla on selvästi vielä jarru päällä. Herääminen olisi kohdallaan siis monella kotimaisella pankillamme. Meidän suositus menee Bank Norwegianille!

Lainaa Norwegianilta heti tilille

Oli laina sitten tavallinen laina, yhdistelyyn tai keskittämiseen tarkoitettu laina, niin tämä onnistuu. Norwegianilla voit myös korottaa nykyistä lainaa tai kilpailuttaa nykyisen eri palvelusta haetun lainan vaihtaen sen ”kuin lennosta” edullisempaan ilman kuluja.

Eikö Norwegian Bank laina miellyttänyt?

Ei hätää, koska järjestimme listan muista vastaavista palveluista. Näiden kautta saat varmasti maksukykyisenä ja luottokelpoisena sellaisen lainan, joka vastaa tarpeitanne.

Tässä on koko Suomen kerma ja välittäjien kautta pääset kiinni myös kivijalkaiseen pankkeihimme, kuten POP-Pankki, Nordea ja S-Pankki -kolmikkoon!

Palautteet ja kokemukset Norwegian -pankista

Kommenttikenttä on auki ja palaute saa olla vapaamuotoista. Ainoa edellytys on, että mainokset jätetään pois ja emme halua kuulla myöskään translaattoritekstiä, kuinka Magdalenan miljardiperintö odottaa meitä Zimbabwessa. Järeämpi palaute on helppo laittaa suoraan itse pankille: asiakaspalvelu (at) banknorwegian.fi.

Yhteys- ja muut asiakasneuvontatiedot

 • Puhelin: 07532 66 200 (pvm/mpm)
 • Palveluajat: Arkisin kello 11:00 – 17:00
 • Sähköposti: asiakaspalvelu @ banknorwegian.fi
 • Osoite: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja

Suomeen ei ole perustettu konttoria, sillä se luultavasti nostaisi lainan korkoa jonkun prosentin kymmenyksen ja pankki haluaa tarjota kuluttajille mahdollisimman edullista lainaa.

Pankin sivulta löytyy myös kaavake, joka vastaa sähköpostia. Näissä vastausaika vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan pankkipäivään. Ruuhkatilanne vaihtelee paljon.

Pankki ilmoittaa myös, että sillä ei ole toistaiseksi olemassa Chat-palvelua. Suomi leikkaa lainapalveluilta, niin tämä näkyy lopulta sitten myös palveluissa ja ikävä kyllä meidän omien luottopankkien sellaisissa myös.