Kilpailuta laina – Lainojen kilpailutus on vieläkin aliarvostettua

Kilpailuta laina aina ennen kuin haet sellaista, mutta tee nyt myös niin vanhalle nykyiselle lainalle. Kilpailuta laina aina vaikka kerran vuodessa ja säästät sadan prosentin varmuudellaLainan kilpailuttaminen on ollut aina järkevää, mutta korkojen laskun myötä (lakiuudistus syksyllä, 2019) se on entistäkin kannattavampaa. Kilpailutus on sääntö numero 1!

Vielä aivan liian moni maksaa lainastaan turhaan suurta korkoa, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä kilpailuttaa lainaa uudelleen sekä aloittaa säästämistä tässä ja nyt. Tarjoamme teille monta lainapalvelua ja -välittäjää, josta löydät varmasti nykyistä lainaa edullisemmin hinnoitellun lainan.

Kilpailuta laina ja pääset kiinni seuraaviin etuihin

Kun kilpailutat lainan ja olet ottanut sen ennen korkokaton tulemista, on sinulla on erittäin suuret mahdollisuudet säästää ihan tuntuvasti. Tämä on korkokaton suurin tuoma etu eli kaikki henkilöt, joilla on ennestään laina tai lainoja auki, voivat myös hyötyä siitä Kilpailuttamisen hyöty ei siis koske vain henkilöitä, jotka hakevat uutta lainaa, vaan ihan kaikkia suomalaisia.

Edut ovat merkittävät, nyt kun nimelliskorko ei ylitä 20 % edes pienemmissä lainoissa. Meillä suuremmassa roolissa ovat pankkien tarjoamat lainat ja lainanvälittäjät, kuten Luotto.org -palvelu. Välittäjäpalvelut ovat nyt erittäin kehittyneitä tehden jatkuvaa kehitystä ja uuden edullisemman lainan kilpailutus vanhan/vanhojen tilalle sellaisen kautta onnistuu todella kätevästi.

Edut, joita lainojen kilpailutus tuo:

  • Säästät rahaa
  • Se ei maksa mitään
  • Voit tehdä sen ja aina uudelleen ja uudelleen
  • Aikaa siihen ei mene yli 5 minuuttia!

Tässä on ainakin neljä syytä, miksi lainat kannattaa kilpailuttaa, tärkeimpänä varmasti, että palvelut tarjoavat tätä ilmaiseksi, jonka jälkeen näet heti lainan kuukausierän sekä kokonaiskulujen kuihtuvan. Velallinen voi siis aloittaa säästämisen välittömästi tätä kautta: Kilpailuta laina nyt! Muita hyötyjä on, että saat lainaa ilman vakuuksia kaikissa tapauksissa ja pelkästään tuloilla on merkitys koron suhteen sekä myös yleinen taloustilanteen kunto vaikuttaa siihen suoraan. Näin korot ovatkin hakijakohtaisia ja kaikille räätälöidään oma laina.

Vaihda vanha laina uuteen halvempaan

Niin, se on yhtä helppoa kuin miltä se kuulostaa!

Voit vaihtaa lennosta vanhan lainan tai jopa yhdistää monta pienempää vanhaa lainaa meidän yhteistyökumppaneiden kautta. Ja tiedätkö mitä? Saat tilallle uuden halvemman kilpailutetun yhden ainoan lainan niiden monien aikaisempien sijaan ja kaikki kuitataan uudella lainalla. Tämä uusi kilpailutettu laina on koroiltaan, ehdoiltaan ja kaikilta ominaisuuksiltaan sinulle edullisempi sekä yksinkertaisesti parempi!