Lainaa pienellä korolla 2023

Lainaa pienellä korolla löytyy jo puoliautomaattisesti nyt uuden Suomen lakien mukaisen korkokattojärjestelmän myötä, mutta silti selviä erojakin, joita ei välttämättä edes huomaa. Varsinkin, jos olet ensimmäistä kertaa lainaliikenteessä.

Siksi on olemassa lainavertailusivustot ja pankkien kilpailutuspalvelut. JoustavaLaina.fi kuuluu näihin molempiin kategorioihin, joten saat meiltä varmasti lainaa pienellä korolla, kunhan vain valitset sen halvimman lainan (Katse tarkasti siis siihen korkoon!). Annamme eväät lähes loppuun asti, mutta valinta on teidän ja palvelumme on ilmaista. Jos 4000 – 5000 euroa riittää, suosittelemme esimerkiksi uudistunutta Ferratum pankkia.

Lisäksi alapuolella on todella kattava listaus, josta pääsette kiinni muutamassa minuutissa yli 50 pankkiin ja lainapalveluun.

Tarkan markan vertailija yleensä voittaa, olethan sinä se ja käytä ainakin tunti aikaa lainojen vertailuun, niin saat lähes 100% varmuudella lainaa edullisesti sillä pienimmällä mahdollisella korolla!

Halvin laina miehen ja naisen talouden tiellä pitää

Pienikorkoisin eli se halvin laina on kaikkien intresseissä eli kiinnostuksen kohteena. Positiiviset uutiset voi heittää kuitenkin heti, sillä vielä viime vuosikymmenen puolella moni suomalainen joutui maksamaan riistokorkoa lainastaan.

Nykyään se ei ole lain puitteissa mahdollista ja peli on rehtiä. Lainojen vertailu ja halpuuttaminen taas on yhä elossa eli se, mikä ekana silmiin osuu, ei välttämättä ole halvin kulutusluotto tai edes sinne päinkään. Siksi kokosimme kattavan vertailupaketin, jossa on halpoja lainoja monipuolisesti jokaiseen tarpeeseen aina alkaen 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti, ehkä pian jopa ihan sinne 80 000 euroon saakka.

Edullinen laina ei ole taikatemppu

Lainan koronhan määritys tulee nykyään puhtaasta pankkien riskilaskelmasta, puhutaaan riskiperusteisesta lainasta. Kaikki lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja niissä on otettu huomioon juurikin ne tiedot, mitä olet hakemuksessa antanut. Pienellä korolla saa yleensä lainaa suomalaiset, joilla on vakituinen tai ”vakaa” työtehtävä sekä historia keskivertoa paremmilla tuloilla. Tämä ei silti tarkoita, etteikö pienituloinen voisi saada lainaa pienellä korolla.

Kuun asento ei kuitenkaan tässä vaikuta, kuten esimerkiksi lentoja buukatessa, mutta on mahdollista saada parempi tarjous, jos haet lainaa eri päivänä.

Eli edullinen laina voi löytyä tänään ja se halvin laina 4 viikon kuluttua ilman mitään suurempaa muutosta. Tämä on ironista, mutta fakta, vaikka statistiikkapuoli puuttuukin, mutta monen perhetalouden suusta tullutta informaatiota ei pidä suodattaa. Ehkä lopulta kuun asennolla onkin sitten merkitystä?

Lainan korko ei ole meidän käsissämme

Emme voi siihen vertailusivustona vaikuttaa (korkoon siis), mutta suosittelemme ainakin odottamaan. Kiiretapaukset tosin sitten erikseen. Tiedossa on kuitenkin, että voit saada lainaa pienellä korolla samasta paikasta kuin parempituloinen vierustoverisi.

Tämä on hämmentävää, mutta yhtä hämmentävää on 2020-lukukin, joten ei muuta kuin vertailemaan ja halvin laina löytyy kyllä varmasti pienelläkin vaivalla.

Lainan pieni korko on mahdollista korkokaton takia

Korkokatot ja varsinkin viimeisin on todella laittanut lainapaikkojen pakat sekaisin sekä nyt on kuluttajien apajat korjata vanhat kalliimman koron lainat ja pikavipit. Tämä on omasta halusta kiinni ja löytyykö päivästä aikaa se noin 15 minuuttia säästää merkittävästi vaihtaen kaiken lainaan, jossa korko on pieni – 100% varmuudella pienempi kuin lainoissa, jotka on otettu vuosia sitten ja ei suoraan pankista.