Lainaa yritykselle – Yrityslaina netistä

Tarvitsetko lainaa yritykselle? Onko tähtäimessä nopea kasvu ja tarvitsette lisää kuvetta kassaan mahdollisimman nopeasti? Me pystymme auttamaan tässä tapauksessa. Kilpailuta yrityslaina meidän kumppaneiden kautta, niin pääset varmasti sopivaan ja ennen kaikkea nopeaan lopputulokseen. Yrityslainaa on tarjolla aina 300.000 euroon asti.

Huomaa, että joukossa on pari palvelua, josta esimerkiksi pienyrittäjä voi hakea omiin nimiin lainan ja käyttää sen yrityksen lainatarpeisiin. Tätä järjestelyvaihtoehtoa ei kannata suinkaan jättää pois kuvioista, vaan se oikeastaan suhteellisen yleinen tapa toimia nykyisessä haastavan puoleisessa lainamaastossa.

Parhaat yrityslainat 2020 vuodelle

Haenyt lainaa yritykselle edullisesti ja nopeasti netistäHaenyt on kopannut parhaan yrityslainapaikan tittelin! Haenyt.fi -palvelun kumppaneiden kautta saat yleensä* keskimääräistä pienemmän koron 1000 – 300.000 euron yrityslainan 1-24 kk maksuajalla, eikä sen saaminen ole niin hankalaa ja aikaa vievää, mitä se on verrattuna pankista yrityslainan hakemiseen. Hae ilmainen lainatarjous ja katso, millaisella korolla yrityksellenne voidaan myöntää lainaa.

Hae lainaa tästä >>

*Huom! Tämä ei ole mikään takuu, mutta usein kilpailuttamalla pääset parhaaseen tulokseen ja tästä syystä suosittelemme vahvasti Haenyt -palvelua tänä vuonna.

Toinen vahva yrityslainakandidaatti

Suosittelemme toisena yrityslainapalveluna Qred -palvelun yrityslainaa. Tämä nopea palvelu tarjoaa minuuttihakemuksen, lainatarjouksen jopa tunnissa ja mahdollisesti rahojen siirron saman päivän sisällä. Yrityslainoja Qred tarjoaa 1-18 kuukauden takaisinmaksuohjelmalla alkaen 100 eurosta 100.000 euroon asti. Mitä tulee palvelun korkoon, annetaan jokaiselle yritykselle oma ns. Qred-rating, joka määrää lainan kulut.

Suosittelemme aina kokeilemaan useampaa vaihtoehtoa, mutta monelle jo ensimmäisen esittelemämme palvelun yrityslaina sopii paremmin kuin hyvin korko- sekä myös ehtopolitiikan puolesta.

Yrityslaina ulkomailta

Etkö saanut yrityslainaa mistään Suomessa toimivasta palvelusta? Oma pankki on varmasti useimmalle pienemmälle ja lyhyemmän aikaa toimineelle yritykselle haasteellinen paikka lähestyä ja myönteinen yrityslainapäätös on hankala saada. Sen sijaan löydät meiltä useampia vaihtoehtoja, joista voit saada lainaa yritykselle helposti, vaikka kriteerit ovat joka lainapalvelulla nyt astetta kireämmällä (2019 vuoden syksyn korkokaton seuraus). Yrityslaina ulkomailta on mahdollista saada, mutta korkopuoleen kannattaa kiinnittää huomiota ja ehdot eivät ole välttämättä yhtään sen kevyemmät kuin Suomessa toimivilla yrityslainapalveluilla.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrityslainan voit saada usein ilman vakuuksia, mutta takaajapuoli pitää olla kunnossa. Poikkeuksina kuitenkin, jos haet ns. tavallista lainaa pankilta / netistä ja käytät sen yrityksen rahoitustarpeisiin. Tällä tavalla voit saada yrityslainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Pienelle yritykselle tai toiminimellä hommia pyörittävälle tämä on usein järkevin ja edullisin lainaratkaisu. Silti kannattaa kokeilla myös yrityslainapalveluita, sillä etukäteen on mahdotonta tietää, mistä paras tarjous lopulta lohkeaa.

Tarvitsenko lainaan omaa pääomaa?

Yleensä et, ainakaan mitään määrällistä summaa, mutta yleensä yrityslaina myönnetään vain yrityksille, joilla on esittää vähintään 1-2 vuoden historia rahavirrasta. Myös realistinen osoitus yritystoiminnan kannattavuudesta vaaditaan – tai se helpottaa myönteistä päätöstä aina merkittävästi. Yrityslainat ovat usein harkinnan varaisia eli kun haet lainaa yritykselle, kannattaa koota tarvittavat dokumentit kasaan jo ennen hakuvaihetta. Mitään ihmeellistä yritykseltä ei vaadita ja kaikki tapahtuu joka tapauksessa netissä.