Lainaa yritykselle – Hae sopiva yrityslaina netistä heti

Tarvitsetko lainaa yritykselle – huolimatta yrityksen muodosta, oli se sitten Oy, Ky tai toiminimi?

Onko tähtäimessä nopea kasvu ja tarvitsette lisää rahaa kassaan mahdollisimman nopeasti?

Me pystymme auttamaan tässä tapauksessa. Kilpailuta yrityslaina meidän kumppaneiden kautta, niin pääset varmasti sopivaan ja ennen kaikkea nopeaan lopputulokseen.

Yrityslainaa on tarjolla aina 1 500 000 euroon asti tai mahdollisesti jopa enemmän, riippuen täysin yrityksen tuloskunnosta ja muista kasvun ajureista.

Huomaa, että joukossa on pari palvelua, josta esimerkiksi pienyrittäjä voi hakea omiin nimiin lainan ja käyttää sen yrityksen lainatarpeisiin. Tätä järjestelyvaihtoehtoa ei kannata suinkaan jättää pois kuvioista, vaan se oikeastaan suhteellisen yleinen tapa toimia nykyisessä haastavan puoleisessa lainamaastossa.

Parhaat yrityslainat 2024 vuodelle

Haenyt lainaa yritykselle edullisesti ja nopeasti netistäHaenyt on kopannut parhaan yrityslainapaikan tittelin!

Haenyt.fi -palvelun kumppaneiden kautta saat yleensä* keskimääräistä pienemmän koron 1000 – 350.000 euron yrityslainan 1-48 kk maksuajalla, eikä sen saaminen ole niin hankalaa ja aikaa vievää, mitä se on verrattuna pankista yrityslainan hakemiseen.

Hae ilmainen lainatarjous ja katso, millaisella korolla yrityksellenne voidaan myöntää lainaa.

Hae lainaa tästä >>

*Huom! Tämä ei ole mikään takuu, mutta usein kilpailuttamalla pääset parhaaseen tulokseen ja tästä syystä suosittelemme vahvasti Haenyt -palvelua tänä vuonna.

Toinen yhtä vahva yrityslainapalvelu

Suosittelemme toisena yrityslainapalveluna Qred -palvelun yrityslainaa.

Tämä nopea palvelu tarjoaa minuuttihakemuksen, lainatarjouksen jopa tunnissa ja mahdollisesti rahojen siirron saman päivän sisällä.

Yrityslainoja Qred tarjoaa 1-36 kuukauden takaisinmaksuohjelmalla alkaen 1000 eurosta 200 000 euroon asti.

Qred Visa luottokortti on ollut myös erittäin suosittu, jolla maksat laskut helposti ja teet jokapäiväiset ostokset siinä samalla.

Tutustu Qred yritysrahoitusten tarjontaan >>

Mitä tulee palvelun korkoon, annetaan jokaiselle yritykselle oma ns. Qred-rating, joka määrää lainan kulut.

Suosittelemme aina kokeilemaan useampaa vaihtoehtoa, mutta monelle jo ensimmäisen esittelemämme palvelun yrityslaina sopii paremmin kuin hyvin korko- sekä myös ehtopolitiikan puolesta.

Yrityslaina ulkomailta

Etkö saanut yrityslainaa mistään Suomessa toimivasta palvelusta?

Oma pankki on varmasti useimmalle pienemmälle ja lyhyemmän aikaa toimineelle yritykselle haasteellinen paikka lähestyä ja myönteinen yrityslainapäätös on hankala saada.

On myös lukuisia erilaisia yrityslainaratkaisunimiä ja oikeastaan vain mielikuvitus ja kontaktit ovat monilla yritysrahoituksen saamisen esteenä.

Yritysrahoitus helposti Ruotsista, Norjasta tai Virosta

Löydät meiltä useampia vaihtoehtoja, joista voit saada lainaa yritykselle helposti, vaikka kriteerit ovat joka lainapalvelulla nyt astetta kireämmällä (2019 vuoden syksyn korkokaton seuraus ja nykyinen kireä korkopolitiikka).

Yrityslaina ulkomailta on mahdollista saada, mutta korkopuoleen kannattaa kiinnittää huomiota ja ehdot eivät ole välttämättä yhtään sen kevyemmät kuin Suomessa toimivilla yrityslainapalveluilla. Ruotsi ja Norja ovat ehdottomasti kuitenkin samalla viivalla korkojen kanssa ja myös yrityslainan hakeminen Virosta ei ole lainkaan mahdotonta.

Lisäksi Baltian maista Liettuasta voit saada yritykselle rahoitusta. Kokeilla siis kannattaa ja kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrityslainan voit saada usein ilman vakuuksia, mutta takaajapuoli pitää olla kunnossa. Myös reaalivakuudeton yritysrahoitus on mahdollinen ja B2B-lainapuolella sitä käytetäänkin yleisemmin.

Poikkeuksina kuitenkin, jos haet ns. tavallista lainaa pankilta / netistä ja käytät sen yrityksen rahoitustarpeisiin. Tällä tavalla voit saada yrityslainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Pienelle yritykselle tai toiminimellä hommia pyörittävälle tämä on usein järkevin ja edullisin lainaratkaisu.

Silti kannattaa kokeilla myös yrityslainapalveluita, sillä etukäteen on mahdotonta tietää, mistä paras tarjous lopulta lohkeaa.

 

Tarvitsenko yrityslainaan omaa pääomaa?

Yleensä et, ainakaan mitään määrällistä summaa, mutta yleensä yrityslaina myönnetään vain yrityksille, joilla on esittää vähintään 1-2 vuoden historia rahavirrasta.

Myös realistinen osoitus yritystoiminnan kannattavuudesta vaaditaan – tai se helpottaa myönteistä päätöstä aina merkittävästi.

Yrityslainat ovat usein harkinnan varaisia eli kun haet lainaa yritykselle, kannattaa koota tarvittavat dokumentit kasaan jo ennen hakuvaihetta. Mitään ihmeellistä yritykseltä ei vaadita ja kaikki tapahtuu joka tapauksessa netissä.

Onko yrityslainan korko sama kaikille?

Ei ole, vaan tästä tehdään räätälöity tarjous, jossa huomioidaan yrityksen niin sanottu taloudellinen kunto, johon vaikuttavat lukuisat tekijät, kuten:

  • Yrityksen ikä
  • Kassavirta
  • Toimiala ja kasvunäkymät
  • Maksuhistoria
  • Yrityksen johtohenkilöt (ja heidän taustat mahdollisesti)

Ja monta asiaa, mutta pääosin tämä on pystytty puoliautomatisoimaan eli useimmat asiat hoidetaan tekoälyn avulla ja lopullinen sivallus hoidetaan sitten yrityslainantarjoajan puolesta.

Miten toiminimen alla oleva yksityisyrittäjä saa yrityslainaa?

Yhtä helposti kuin muutkin mm. Oy:n tai KY:n alla olevat firmat, vaikka vuosi 2023 on tuonut lainapuolelle ongelmia saannin sen suhteen.. Ja aivan liikaa. Niin tämä asia ei ole muuttunut mihinkään.

On kovin helppoa, haet vain haet lainaa, saat vastauksena joko kyllä (tai ei – yleensä se on juu taikka jaa), se kyllä maksaa korkoine kuluineen takaisin oikein toteutettuna.

Periksi ei saa antaa, vaikka pankki tai luottolaitos hylkäisi yrityksen lainahakemuksen. Yrityslainan korko on mahdollisesti korkeampi myöskin: se on nimittäin sitä meille kaikille tällä hetkellä.

Lyhyesti: Et saa antaa periksi yrityslainan etsinnässä

Kannattaa siis vain yrittää ja väärä ohje on jäädä nuolemaan näppejään. Yrittäjät ovat terästä!

Muuten sinusta ei olisi yrittäjäksi toiminimellä, tai muutenkaan ryhtyä yleisesti edes yrittäjäksi (kuulostaa suoralta tekstiltä ja sitä tämä onkin). Faktoista on turha kiistellä, porhalletaan eteenpäin, sekä uudet, että vanhat yritykset tai yrittäjät.