Rahalaitos

Rahalaitos on niin pitkän linjan ja vakaan luottamuksen lainanvälittäjäpalvelu, että toista vastaavaa kotimaista ei Suomen markkinoilta löydy, tosin muutama potentiaalinen kirijä kylläkin. Rahalaitos rakentaa kuitenkin lähes päivittäin parempaa välityssysteemiä niin, että jokainen maksukykyinen vähintään 20-vuotias voisi saada sen Suomen edullisimman lainatarjouksen.

Rahalaitos kokemuksia ja esittelyRahalaitoksen vakuudettomat lainat ovat 500 – 70.000 euroa 1 – 15 v. maksuajalla ja yhteistyökumppaneiden määrä on liikkunut noin 30 palvelun paikkeilla vaihdellen ajoittain. Pääset siis näihin kaikkiin käsiksi sillä yhdellä hakemuksella, et maksa mitään ja jätät Rahalaitoksen kumppanipankeille kilpailutuskehoituksen. ”Päästät” siis pankit kilpailemaan teistä! Keskimäärin paras eli edullisin tarjous voittaa.

Rahalaitos – Tärkeimmät tiedot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainat: 500 – 70.000 euroa
 • Maksuaika:  1 – 15 vuotta
 • Lainan tyyppi: Joustava laina, kulutusluotto tai pankkilaina
 • Myös yksi reilusti hintoja alas viilanneista palveluista
 • Yhdenkään lainan vuosikorko ei ylitä 20 %
 • Kaikki, jopa 70.000 euron, lainat ilman reaalivakuuksia
 • Lainapäätöksiä & – tarjouksia nopeasti vertailtavaksi
 • Ilmainen & helppokäyttöinen – Myös mobiilissa
 • Uutta: Lainaturvavakuutus!

Hae lainaa Rahalaitokselta tästä >>

Vinkkinä: Kun jätät hakemuksen, saat aina alkaen yhdestä jopa yli 20 lainasopimusta / -tarjousta. Jos et saanut jostain syystä yhtään, kannattaa tarkistaa antamanne tiedot ja tuplatsekata, ovatko ne oikein. Jos et saa tarjousta, et yksinkertaisesti määritä Rahalaitoksen määrittämiä lainaehtoja.

Rahalaitos ja lainan korko

Korko muodostuu seuraavasti, tosin tähän ei vaikuta itse Rahalaitos, vaan pankki, joka tarjouksen antaa.

Esimerkki luoton kuluista: Nimelliskorko 7,75%, todellinen vuosikorko 8,03% & lainan tilinhoitomaksu 0 euroa sekä samoin avaus- ja kuukausikulut 0 euroa, Korkokulut yhteensä 10264 euroa eli kokonaiskulut 27664 euroa. Kulutusluottojen tarjolla oleva lainan maksuaika voi olla 1-15 vuoden väliltä ja korko puolestaan aina jotain 4,5% – 20% väliltä.

Huomion arvoista on myös, että Rahalaitoksen lainalaskuri näyttää vähän suuntaa, miltä kuukausikustannukset näyttää. Siirry lainalaskuriin tästä.

Rahalaitos kokemuksia ja yhteenveto

Rahalaitos on auttanut jo vuodesta 2011 suomalaisia avaamaan raha-asioiden solmut tarjoamalla monipuolisen ratkaisupaketin lähes kaikille, jopa pikalainaa etsiville sen todella laajan verkoston avulla. Tamperelainen Eone Oy on yritys Rahalaitoksen takana, joka on yksi pisimpään Suomessa toimineista ja ehdottomasti yksi menestyneimmistä välittäjäpalveluista ellei jopa menestyin lainapalvelu pitkällä aikavälillä. Välittäjä on saanut myös paljon hyvää palautetta Trustpilotissa, Talouteen.com -kokemuksia ketjussa ja Kauppalehden linkin liikevaihto- & tuloslukuja tarkastellen 9:n henkilön työllistämä digitiimi tekee erinomaista tulosta.

Kustannustehokkuuden maksimointi on mahdollista vain, kun kaikki on 100-prosenttisesti verkossa ja siinä itse palvelu ja te kuluttajana voitatte!

Vertaa Rahalaitosta helposti muihin

Vilkaise muutama vaihtoehto Rahalaitoksen lisäksi ja tee lopullinen valinta vasta sitten, kun olet saanut pohjakoron lainatarjouksen. Tämä on meidän suosituksemme ja kokeile myös uutta Luotto.org -palvelua!

Koroissa on aina eroja, vaikka ne eivät ole onneksi enää niin räikeitä kuin ennen korkojen kiristyksiä ensin vuonna 2013 ja sittemmin lisätiukennus korkoon + muihin kuluihin syksyllä 2019. Siksi lainat kannattaa kilpailuttaa!

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Helpoin kanava tavoittaa palvelu on suoraan sen Live-Chatin kautta, joka palvelee asiakaspalvelun aukioloaikoina (ks. alapuolelta).

 • Aukioloajat: Ma-to 09:30 – 16:30 & perjantaina 09:30 – 15:00
 • Lainahakemus: Hakemus netissä 24h/7
 • Sähköposti: info@rahalaitos.fi
 • Osoite: Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
 • Verkkosivut: Palvelun kotisivut >>
 • Yritys & Y-Tunnus: Eone Oy, 1716336-7

Rahalaitos tarjoaa nyt myös maksuturvan laina-asiakkaille

Maksuturva on uusi ominaisuus, jonka avulla turvaat talouden, etkä joudu ongelmiin, jos ajaudut äkillisesti syystä tai toisesta (esim. sairaus tai työtapaturma) ahdinkoon rahan kanssa. Tämä voi tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta kenelle tahansa meistä. Tarjolla on myös kattavampi Rahalaitos Extra Maksuturva ja näiden molempien ehdoista löydät lisää palvelun kotisivuilta.

Vakuutuksen myöntää AXA France IARD – Sivuliike – Suomi (2922649-2) sekä AXA France VIE – Sivuliike – Suomi (2922515-8). Vakuutusyhtiö on kansainvälinen ja sitä valvotaan erittäin tiukasti (https://acpr.banque-france.fr/), erityisesti Ranskassa, josta löytyy myös sen pääkonttori.