Aktia Käyttölaina

Aktia käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto ja sen saamiskriteereitä on laskettu sekä se on nyt tarjolla kaikille, myös muiden pankkien asiakkaille. Meille on erityisen tärkeää läpinäkyvyys ja puolueettomuus, joten otimme Aktian mukaan ja avasimme esittelyartikkelimuotoon, millaisia kokemuksia Aktia Käyttölainasta ja pankista yleensäkin on.

Millainen laina on Aktia Käyttölaina?

Aktia Käyttölaina kokemuksia ja yleinen pankin avaaminen kuluttajilleSe on tavallinen nopea pankkilaina tai kulutusluotto (tosin tätä pankki tarjoaa myös erikseen vakuudellisena), joka on tarkoitettu vapaaseen kulutuskäyttöön tuoden kuluttajalle joustavuutta mukanaan samalla ilman lisämaksuja tai lisäliitteiden lähettelyä.

 • Lainamäärä on 2500 – 25.000 euroa
 • Maksuaikaa on 24 – 120 kuukautta
 • Käsittelyaika on 1-3 pankkipäivää
 • Hakemus netissä Aktia Wallet tai mobiilipankin kautta
 • Korko lasketaan 3 kk Euribor + 4,5 – 11,5 % mukaan*
 • Aina vakuudeton luotto (huom. Aktia kulutusluotto on vakuudellinen)

Kilpailuta Aktia Käyttölaina Etua-palvelun kautta tästä

*Korko on riskipuntaroitu eli lainanhakijan antamat tiedot on otettu siinä huomioon. Mitä pienemmän riskin pankki teissä näkee, sen parempi mahdollisuus tarrata kiinni huippuhalpaan lainaan! Tässä vaikuttavat puhtaasti tulot ja muut velat / kulut sekä muut hakemukseen raapustetut tiedot.

Lähde ja Aktia pankki: Aktia

Sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa: joko hakea suoraan lainaa Aktia-pankilta tai ottaa maksuton kilpailutus mukaan, joka tuo mukanaan runsaasti etuja:

 • Saat tarjouksen yli 20 muulta pankilta,
 • Kaikki tarjoukset yhdellä samalla hakemukella,
 • Täysin ilmainen palvelu pitkällä kokemuspohjalla,
 • Korossa ei ole mitään eroa,
 • Pääset paljon helpommalla,
 • Lisäksi kilpailutukseen mukaan tulee mm. Nordea, Danske Bank ja Säästöpankki!

On ilmeisen selvää, että aivan kaikki lainat, ne pienet kuin myös suuret kannattaa aina ehdottomasti kilpailuttaa. Vain tällä tavoin varmistat parhaan koron lainallesi. Säästöt ovat usein merkittäviä ja kannattaa muistaa, että jo 0,1 % lopulta vaikuttaa ja koska moinen säästö ei mitään maksa, niin miksi et jättäisi kilpailutuspyyntöä eteenpäin? Se onnistuu täältä.

Kokemuksia Aktia Käyttölainasta ja pankista

Pankki on rautaakin lujempi tekijä, mitä tulee kuluttajaystävälliseen (matala korko!) lainaan, vaikka mitään alimman koron takuuta se ei kuitenkaan pysty antamaan. Se on kuitenkin aina toimintavarma ja varmasti turvallinen vaihtoehto. Molemmat Aktia Käyttölaina ja kulutusluotto toimivat sekä pankilla on tietenkin vielä näiden päälle asuntolainoja sekä luottokorttiosastokin on ihan kunnollinen. Myös digiaikaan pankki on herännyt varhain, joten Aktia ei ole todellakaan mikään ”mammutti”. Pankki on pelannut korttinsa oikein ja 2020 vuonna sen edelllisvuodenkin tulos kielii, että asioita tehdään tehokkaasti sekä hyvin!

Aktian lainan korko tarkemmin avattuna ja takaisinmaksu

Kyseessä on riskiperusteinen korko. Riskiperusteisuutta käyttävät kaikki lainapalvelut & pankit ellei kyseessä ole kiinteä korko, joka on kaikille vakio. Pankkien lainoissa asia ei ole koskaan näin, vaan kaikille annetaan oma korko, sopimus ja tarjous siinä samassa. Tämän voit joko allekirjoittaa tai heittää roskikseen ja laittaa seuraavaa matoa koukkuun. Helpoiten tämä käy kuitenkin, kun teet koko prosessin yhdellä lainahakemuksella Etua -palvelussa.

Lainan korko Aktialla on aina 3 kk euribor-pohjalla + lisäksi 4,5 % – 11,5 %. Takaisinmaksu aina kiinteissä erissä, kuitenkin vähintään 50 euroa kuukaudessa. Eräpäivän voit valita itse kahden vaihtoehdon väliltä, joko kuukauden 15. tai viimeinen päivä.