Credit24

Credit24 joustoluotto tarjoaa nyt 50 – 4000 euron luottoa ja maksuttoman Mastercardin – siis tämän kaiken samassa paketissa! Erittäin edistystynyt vakuudeton joustava laina on puristettu myös korkolinjauksen puolesta yhdeksi parhaaksi tässä supistuvassa kategoriassa, mitä Suomesta löytyy!

Credit24 kokemuksia tästä uuden sukupolven luottokortti-joustoluotto -yhdistelmästäJoustavalla 3 – 36 kuukauden maksuajalla se on aivan kuin luottokortti 19 v. ikärajalla. Se löytyy myös puhelimesta turvallisen sovelluksen kautta, joka tuskin tulee olemaan enää kauaa kovinkaan uusi ominaisuus.

Tutustu Credit24:n palveluun tästä >>

Kenelle? Mitä vaatimuksia Credit24 joustoluotossa on?

Luoton vaatimukset ovat olleet käytännössä samat jo vuosikaudet, vaikka muuta tuotteesakin onkin viilattu.

Tarvitset luottoon:

  • Vähintään 19 vuotta ikää
  • Puhtaat luottotiedot
  • Puhelinnumeron ja sähköpostin
  • Pankkitilin ja riittävän maksukyvyn

Myöntämisessä katsotaan ainoastaan tarkemmin hakijan maksukäyttäytymistä tarkemmin 2020-luvulla, sillä kasvavat maksuhäiriömerkinnät pyritään pitämään paremmin kurissa. Myös hakemukset käsitellään lainanhakijakohtaisesti.

Hae Credit24 joustoluotto helposti ja nopeasti näin

  1. Aloita valitsemalla haluamasi luottoraja
  2. Katso, että minimikuukausierä on sopiva ja jatka eteenpäin ”Hae luottoa” -painikkeesta
  3. Täytä hakemuksessa kysytyt tiedot
  4. Tunnistaudu pankkitunnuksilla ja odota luottopäätöstä

Lainalaskurista on aina hyvä aloittaa lainan hakeminen

Saat tietää oman luottorajan luottopäätöksen yhteydessä ja yleensäkin, onko luotto myönnetty sinulle vai saitko hylätyn lainapäätöksen.

Credit24 kokemuksia – tälläiset kokemukset kokosimme kuluttajilta verkosta

Credit24 on uudistunut jo muutamaan kertaan korkokaton jälkeen ja suunta on oikea. Se on hakenut nyt uuden position tarjoten joustavan lainan mukana myös maksutonta Mastercard luottokorttia kaikille hakijoille, joka on erittäin hyvä oivallus! Lainapalvelu myöntää joustoluottoa 50 – 4000 euroa sovitulla luottorajalla ja monia muita edullisemmalla korolla.

Erinomaiset lisäpalvelut ja mobiilisovelluskytkentä nostanut Credit24:n pisteitä entisestään – huippuhyvät kokemukset tästä yhdistelmästä siis sekä koko joustoluoton suuresta muutoksesta kohti tulevaisuuden maksamista / luoton hakua!

Suomi24 ja muilla keskustelupalstoilla on myös kehuttu uutta luottopalvelua, vaikka se on ollut auki vasta vain pienen hetken. Korkokattolaki on suomalaisten mieleen, mikä ei tule todellakaan yllätyksenä.

Millainen korko Credit24 luotossa on?

Jos niin sanottuja ylikalliita lainoja enää on, niin Credit24 ei todellakaan kuulu tähän kastiin. Sen viitekorko on halkaistu kahtia ja on enää 19,92 %. Tilinhoitopalkkio on summasta riippuen 0,75 – 12,00 euroa.

Esimerkki: Credit24 on jatkuvaan käyttöön tehty joustava laina 100 – 4000 euron luottorajalla (pienin mahdollinen nosto 50 euroa tällä hetkellä). Tyypillisesti sen maksuaika on 3 – 36 kuukautta, vaikka nopeampikin lyhennys onnistuu. Kustannuksia tulee ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n (Kuluttajansuojalaki) mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle joustavalle lainalle on 29,97 %.

Credit24 korko ei voi olla korkeampi paitsi maksujen laiminlyömisen tai kokonaan luoton maksamatta jättämisen seurauksena. Lisäpalveluina saat mm. valita eräpäivän 5 euron hintaan siinä missä myös maksuvapaan kuukaudenkin. Lisähintaa voi kertyä vain maksumuistutuksien muodossa ja asiakaspalvelu on ilmainen kaikille.

Lue myös lisää mielipiteitä / kokemuksia luottopalvelusta Credit24: Pikavipit.org -lähteen kautta, mikäli koet sen olevan tarpeellista.

Yrityksen tiedot:

IPF Digital Finland Oy

Hämeentie 15, 00500 Helsinki

Lainapalvelu on auki joka päivä 08:00 – 22:00

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Asiakaspalvelu

Sähköposti: asiakaspalvelu@ipfdigital.com

Soita: Ilmainen puhelinasiakaspalvelu numerosta 0800 144 344 (arkisin klo 09:00 – 17:00)

Emme julkaisuhetkellä löytäneet live-asiakaspalveluchattia palvelusta.