Credigo kulutusluotto

Credigo on alkanut pelittämään myös Suomessa paremmin kuin hyvin nyt ihan 2020-luvulla, sillä sen tunnettuus, lainojen matalat korot sekä tuotteisto on parantunut. Lisäksi sillä on erinomaisen hyvä hintojen alennuslappu päällä tällä hetkellä jo ennestään halpojen korkojen päälle. Se voidaan helposti pistää ihan sinne Top3-kärkilainaajaporukkaan 500 – 5000 euron kulutusluottojen kategoriassa.

Credigo kulutusluotto on laatutavaraa ja täältä saat tietoa sekä kokemuksia meidän silmäkulmakelmuiltaSuosittelemme Credigoa kaikille, jotka tarvitsevat kulutuslainaa joustavan pitkällä maksuajalla, joka voi olla jopa 10 vuotta. Korko palvelussa ei taas koskaan ylitä 19,92 prosenttia nimelliskoron puolesta, eikä palvelulla ole mitään hämäriä lisäkuluja. Nämä kun ovat jo kaukaista historiaa Suomessa, sillä valvonta on tiukkaa ja kepulikonsteja ei sallita lain nimissä.

Tutustu Credigoon tästä >>

Vaatimukset Credigo -kulutusluottoon

Kaikilla on omat vaatimuksensa, myös Credigolla, mutta ne eivät ole lähellekään tiukimmasta päästä. Tuloton ja luottotiedoton EI kylläkään saa missään tapauksessa lainaa Credigolta.

 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Tuloista (erityisesti säännöllisistä) plussaa
 • Puhdas historia luottotietojen suhteen ilman maksuhäiriöitä
 • Suomalainen osoite, puhelinnumero & pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset

Myös mobiilitunniste käy verkkopankkitunnuksista, sillä se on yhtä luotettava tapa todistaa henkilöllisyys.

Löytyykö sinulta nämä kaikki ja tarvitset kulutusluottoa? Katso tarkemmin, millainen palvelu Credigo on sen kotisivuilta.

Parhaimmat puolet ovat ehdottomasti:

Suunnaton nopeus päätöksessä on tärkeää, sillä saat tietää heti, voitko saada lainaa Credigolta ja mikä on sinun oma korkoprosenttisi. Korkoprosentti on räätälöity, mutta käytännössä melkein sama kaikille, koska korot ovat pilkottu. Sama efekti näkyy myös esimerkiksi Ferratum, Credit24, Bluefinance ja muutamassa muussa vastaavassa lainapalvelussa, jotka menevät kaikki hyvin samaan kategoriaan.

Lisäksi seuraavat tekijät vetävät asiakkaita Credigon suuntaan, eikä turhaan:

 • Nopea tilitys kaikkien suomalaispankkien tilille
 • Korko on vedetty alemmaksi kuin milloin historiassa
 • Helppo ja vaivaton lainahakemus
 • Läpinäkyvyys ja yksinkertaisuus
 • Vahva tekijä pitkällä historialla

Ja Credigo-lainaa voit oikeastaan saada ilmaiseksi, jos et ole tyytyväinen siihen. Tämä kuitenkin edellyttää, että ilmoitat palveluun asiasta 14 vuorokauden sisällä.

Entäpä sitten niitä Credigo kokemuksia? Meneekö palvelu jatkoon?

Kohtuullisen selvää kauraa, että kyseinen lainapalvelu on jo jatkossa ja kestävässä sellaisessa. Unioninkadulta huolellisesti edullisia lainoja suomalaisille yksityiskuluttajille myöntävä Credigo on saanut hyvää palautetta ja meilläkin on tarkan silmäilyn jälkeen siitä käytännössä vain niitä paremman puolen kokemuksia.

On tietenkin selvää, että joku ei ole samaa mieltä, mutta ”uudesta Credigosta” paremmalla korolla taas ei ole paljon kokemuksia kuluttajilta sanallisessa muodossa millään palstalla. On kuitenkin automaattisesti selvää, että selkeä korkoalennus tuoteuudistuksen kanssa on tehnyt palvelusta heti kättelyssä reilusti paremmin aikaisempaan verrattuna.

Asiakaspalvelu, yhteydenotto ja yrityksen tiedot (Northmill Oy)

Credigolla on tehokas ja nopea asiakaspalvelu, eikä palvelun kotisivujenkaan faktaosio voisi kauheasti kattavempi olla eli usein vastaus löytyy jopa sieltä.

 • Asiakaspalvelu: 09 4272 0663 (ppm/mpm)
 • Luotonvalvonta: 09 4272 0664 (ppm/mpm)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
 • Aukioloajat palvelussa: 9:00 – 20:00 arkipäivinä ja lauantaina 10:00 – 18:00
 • Osoite: Unioninkatu 20–22, 00130 Helsinki

Hakemukset tulevat kuitenkin sisään 24 tuntia vuorokaudessa!

Suosittelemme kuitenkin palvelun kotisivuilla olevaa Live-Chättiä, jos kysymyksiä ilmenee (muistiin kannattaa myös painaa, että 94 % löytää vastauksen lukemalla UKK-osion). Yritystiedoista sen verran, että Credigo on Suomeen rekisteröity Ruotsista loikannut pitkän historian lainapalvelu, jonka taustalla on Northmill Oy (Finder). Yrityksellä on vahvaa & rehtiä tuloskasvua, jota emme pidä ihmeenä, kun katsotaan lähes sadan prosentin asiakastyytyväisyysprosentteja.