Bluefinance

Bluefinance on muuttunut siinä missä maailmakin. Sen uudistunut tuotteisto on nyt todella kilpailukykyinen verrattuna sen aikaisempiin lainoihin.

Bluefinance kokemuksia kertaluotto ja joustoluotto katsannassaPalvelulla on pitkä historia, mutta nyt eväät menestykseen ovat selvästi kaivettu esille kahdella erinomaisella lainalla ja täysin uudistetulla mobiilillakin erittäin sulavalla alustalla. Toinen lainoista on 100 – 500 euron kertaluotto ja toinen taas 100 – 5000 euron joustava laina.

Tutustu BlueFinanceen tästä >>

Mitkä ovat edellytykset lainalle?

Bluefinancen edellytykset eivät ole kaikista kireimmästä päästä, vaikka korkokaton takia nekin on pakko pitää tiukalla. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias ja luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä. Puh. nro, tilinumero ja verkkopankkitunnukset vaaditaan myös siinä missä realistinen mahdollisuus lainan lyhentämiserienkin suhteen.

Bluefinance Kertaluotto 100 – 500 €

Kertaluotto on pienemmän tarpeen laina, jonka saat kätevästi käyttöön enintään 4 kuukauden maksuajalla. Kun kulut yllättävät, tässä on aikasen helppo ratkaisu fiksata ne pienellä korolla.

Siinä on 3,65 % prosentuaalisen arvon hoitomaksu ja samoin lainan korko on 20 %. Tämä tarkoittaa 4 kk:n 500 euron lainan kohdalla 26,4 %:n todellista vuosikorkoa. Maksat kaikkiaan takaisin 539,32 euroa (sisältää kaikki kulut).

Bluefinance Joustoluotto 100 – 5000 €

Tässä on uusi kätevä hinnoittelullaan luottokorteillekin pärjäävä joustoluotto 5000 euron luottorajalla. Luottoraja voi olla pienempikin, sen päättää Bluefinance hakijatietojen perusteella.

Jatkuvan luoton korko on laitettu uuteen uskoon. Nostopalkkio on aina joka nostossa 0 %, korko 20% ja lainanhoitokulut 3,65 %. Jos nostettu summa on 5000 euroa, 44 kuukauden maksuohjelmalla sen todellinen vuosikorko on 30,6 % 5760,60 euroa. Tässä on mukana kaikki kulut.

Kokemuksia uudesta Bluefinance -palvelusta

Vasta ihan pieni hetki sitten täydellisen muutoksen tehnyt lainapalvelu on edellistä aivan selvästi parempi, joka oli kankea sekä raa’asti ylihintainen, samoin kuin Ferratum joskus aikoinaan. Bluefinancea on joskus aiemmin sen vanhan tiimin vetämänä haukuttu Suomi24 palstoilla, mutta uusi vuosikymmen sekä paranneltu toimivuus joka osa-alueella on luonut kuluttajille paremman Bluefinancen. Uusi vuosikymmen ja uudet kujeet näyttäisi olevan varsinkin laina-alalla nyt enemmän kuin totta!

Lue lisää tästä >>

BlueFinance – Yhteenveto, asiakaspalvelu ja yritys

Yhteenvetona voi sanoa suorat sävelet: Bluefinance on parantunut huomattavasti. Kaikki on linjassa ja toimii sekä heidän omalla osastollaan kuin myös kuluttajien puolella (asiakastyytyväisyys jyrkässä kasvussa!).

Asiakaspalveluun saa sähköpostilla / lomakkeella yhteyden ilmaiseksi sekä helposti ja yritys on Suomeen rekisteröity jo kymmenen vuotta vaan lainaputiikki.

Yritystiedot:

  • Osoite: Linnankatu 18, 20100 Turku (ei asiakaspalvelua toimipisteessä)
  • Yritys: Bluefinance Oy, Y-Tunnuksella: 2431091-9
  • Puhelinasiakaspalvelu: 060 0303 060 (1,95 € / min + pvm/mpm)
  • Asiakaspalvelu auki: Arkisin klo 08:00 – 20:00

Puhelut ovat suhteellisen kalliita eli suosittelemme ilmaista Chättilomaketta, jos haluat olla asiakaspalveluun yhteydessä (tai heidän omaan ryhmään, joka on pääosin suomalainen, mutta silti pienkansainvälinen) ja Bluefinance Group on pyrkimässä kasvuun. Ryhmällä on myös taskussa Espanja ja Tanska Suomen lisäksi.