Kaikki laina- ja pankkipalvelut 2023 vuonna

Lainapalvelut verkossa, niin pankit netissä, kuin kivijalkaisetkin sellaiset. Samoin parhaat suorat rahoituslaitospalvelut listattuna.

Palvelut ovat käyneet sen kuuluisan seulan läpi eli niiden kriteeristöön kuuluu perusasiat, kuten luotonantajarekisteriin kuuluminen ja jokaista tarkkailee metsästyskiväärin kiikarin hypertarkkuustähtäimellä Finanssivalvonta ja päälle suomalainen ja lainapalveluita itsenäisesti valvoja verkkosivustopalvelu: Talouteen, joka pitää myös huolen, että kaikki on kunnossa.

Lainapaikat ja uusi korkokatto

Maailman, ja kyllä luit oikein, suurin korkomuutos on ravisuttanut Suomea oikein kunnolla ja lainapalvelut eivät ole päässeet helpolla.

Uusi 10 prosentin korkokatto on saanut jokaisen lainapalvelun polvilleen ja kirkkaasti yli neljännes joutui sulkemaan ovensa.

Nyt kuitenkin tätä on taas helpotettu ja tällä hetkellä korkokatto on nostettu takaisin kohtuulliseen prosenttilukemaan, 20 %:iin.

Pankit ja parhaat lainapalvelut jäljellä

Jäljellä on siis vain käytännössä pankkeja eli pankkilainaa etsiville tämä on vain suotuisa muutos. Lainan nimelliskorko kun b ja lainapalveluiden keskimääräinen korko oli tätä huomattavasti korkeampi. Nyt se on ainakin näillä näkymin vuoden syyskuun alkuun asti 10% eli laina-asialla olevan onnenpäivät ovat alkaneet.

Muutama kestävä brändi pitkäikäinen brändi pankkien ulkopuolelta on kuitenkin vielä jäljellä eli pikalainaa ei ole ihan vielä kuopattu, eikä siihen ole enää mitään syytäkään.

Suomen lainoissa yksi maailman halvimmista koroista ainakin vielä tänä vuonna

Kyllä, maailman alin korko. Lainojen korko on maailman alimmalla tasolla, kunhan sitä nyt ei verrata asuntolainojen miinus- tai nollakorkoon.

Silloin myös pankkipalvelut sekä heidän tarjoamat jousto- tai kulutusluotot kuolisivat sukupuuttoon katteen painuessa rankasti miinukselle.

Vaikka, jos katteista puhutaan, niin liikutaan jo rajamailla, eikä moni tule toipumaan tästä koronan korkokattorysäytyksestä.

Haenyt.fi kokemuksia ja esittely

Haenyt.fi

HaeNyt.fi on moderni ja monipuolinen lainanvälittäjä, joka on saanut korkeimman luottoluokituksen vuonna 2020 Bisnodelta eli se on yksi niitä ensimmäisiä, joilla sellainen on plakkarissa. Lahdesta käsin toimiva huippuluokan mobiiliystävällinen supernopeasti toimiva palvelu lainaa yksityishenkilölle aina 50.000 euroon asti ja yrityksille 300.000 euroon asti. Kannattaa ehdottomasti tutustua ja kokeilla - palvelu kun on 100% ilmainen kaikille!
OP Täsmäluotto ja joustoluotto kokemuksia

OP Täsmäluotto & Joustoluotto tarkastelun alla

OP eli Osuuspankki on varma ja viisas valinta, sillä olettamuksella, että et saa minkään muun lainapalvelun kautta edullisempaa lainaa. Nykyään ei ole mikään itsestäänselvyys, että pankkilaina olisi aina halvin. OP Täsmäluotto, vakuudeton joustoluotto ja vakuudellinen pankkilaina ovat kaikki kuitenkin hyviä vaihtoehtoja. Nämä kannattaa ottaa ehdottomasti vertailuun siis, jos haluat säästää jokaisen mahdollisen euron lainan kustannuksissa.
Aktia Käyttölaina kokemuksia

Aktia Käyttölaina

Aktia on kiven kova omilla perustuksillaan seisova pankki, joka on tehnyt kovaa tulosta tarjoamalla kuluttajille erinomaisia palveluita. Kehitys on jatkuvaa ja erityisesti digiaikaan panostaminen on ollut valtavaa. Aktia pankin lainapalvelupuolelta löytyy luottoa vähän joka lähtöön, mutta tässä artikkelissa esittelyssä on Aktia Käyttölaina, joka on vakuudeton laina 20.000 euroon asti.
OmaLaina kokemuksia

OmaLaina

OmaLaina on kerännyt tähän mennessä helposti isoimman määrän kumppaneita ja se toimii välittäjänä tarjoten halvinta mahdollista lainaa tukena 30 pankkia taustallaan. Yksi hakemus ja halvin laina löytyy siis kohtuullisen hyvällä prosentilla. Lainaa on tarjolla 100 - 60.000 euroa ja ikäraja on vain 18 vuotta, joka on nykyään todella harvinaista. Suomalainen Omalaina on kasvanut lainapalveluna valtavasti viimeisen parin vuoden aikana.
Credigo kokemuksia

Credigo kulutusluotto

Credigo on ottanut yhden ehkä jaetulla sijalla olevista paalupaikoissa omassa kategoriassaan. Se on lainapalvelu, josta saat suoraa 500 - 5000 euron lainaa kulutuskäyttöön edullisen koron kautta. Päätöksen palvelu pystyy antamaan todella nopeasti, jopa siinä 5 minuutissa, eikä maksussakaan sen kauempaa juuri mene. Tilitys eli maksu kun toteutetaan heti eteenpäin, jos lainapäätös on myönteinen.
Collector Bank AB kokemuksia

Collector Bank AB

Collector Bank AB on pitkän linjan vahva pankki, jonka toiminta alkoi Suomessa jo lähes 10 vuotta sitten. Lainapalvelu myöntää lainaa 25000 euroon asti jopa 18v. maksuajalla. Ikärajakin on pudotettu 18 vuoteen ja pankista saa lainaa säännölliset tulot omaava luottokelpoinen suomalainen. Tietenkin pankki vaatii myös vielä suomalaisen pankkitilin ja pankkitunnnukset ja siinäpä se.
Bluefinance kokemuksia

Bluefinance

BlueFinance on ollut pitkään kohtuullisen matalan profiilin luottopalvelu, mutta nyt 2020-luvun käänteessä asia on toisin. Se tarjoaa monipuoliset lainat kuluttajille, niin joustaaan suurempaan käyttöön kuin luottokorttikin sekä myös pikalainatyyppisen 100-500 euron kerralla haettavan luoton. Lainat myönnetään yleensä heti ilman vakuuksia, jos kriteerit ovat ok.
Credit24 joustoluotto kokemuksia

Credit24

Credit24 on hionut tarkkaan lainapalveluun syksystä lähtien erittäin paljon ja ehkä nyt paras ratkaisu on löytynyt! Se on yhdistänyt joustavan lainan ja Mastercard kortin, jossa on Debit sekä lähimaksuominaisuudet mukana. Lainaa se tarjoaa vielä 50-4000 € luottorajalla maksuajan katon ollessa 36 kuukautta ja lyhyin mahdollinen laina-aika on käytännössä alle vuorokauden, koska koko luoton voi maksaa heti pois.
Vivus kokemuksia

Vivus

Vivus on ilmaisesta ensilainastaan erityisen hyvin tunnettu ja sitä kautta suosittu lainapalvelu, mutta se on muuttanut korkokaton myötä kurssinsa ja lainansa täysin. Nyt se myöntää enää vain pieniä 300-600 euron lainoja suhteellisen lyhyellä 4-6 kuukauden maksuajalla. Korkokulut eivät esim. 600 euron lainassakaan nouse yli 36 euroon, joka on todella edullinen. Lainapalvelun koroton laina on kuitenkin poistunut, mutta vuosikorko on laskettu 20%:iin.
Nordax Bank

Nordax Bank

Nordax Bank on Ruotsin ja myös Suomen tarkan silmän alla toimiva pankki, jonka edulliset vakuudettomat pankkilainat kilpailutetaan verkossa nopeasti. Lainaa on nyt tarjolla alkaen 1000 eurosta 60.000 euroon 1-15 v. maksuajalla. Pankki tarjoaa asiakkailleen myös hyviä lisäetuja ja -palveluita sekä lainaturvan. Historia pankilla on alkanut jo vuodesta 2004, joten se on erittäin tasapainoinen lainapalvelu.
Nordea joustoluotto ja lainat kokemuksia

Nordea Joustoluotto ja muut vakuudettomat lainat

Nordea lainat ovat joustavia ja niissä on myös monipuolisuus mukana. Tarjolla on eri lainoja: kulutusluotto, remonttilaina, joustoluotto - vain muutama nimitäksemme ovat kaikki kilpailussa kestäviä lainoja fiksulla korkoprosentilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nordea laina olisi tällä hetkellä halvin, vaan myös heillä tiukka hintakilpailu jatkuvasti muiden pankkien sekä lainapalveluiden kanssa. Erityisesti nyt korkokattolain muuttumisen jälkiseuraamuksena.
POP-Pankki lainat, kulutusluotot ja POP-Pikalaina

POP Pankki

POP-Pankki on pitkään Suomessa toiminut pankki. Se on keventänyt konttoreidensa määrää ja ottanut rohkeasti harppauksen kohti Internetin maailmaa, jossa kaikki tapahtuu. Suunta on nyt siis silläkin oikea. Lainapalveluna se on monipuolinen, kuten pankeilla on tapana. Suosituin laina on sen kulutusluotto sekä uusi 2000-20.000 euron POP-Pikalaina. Lue kaikki POP-Pankin lainoista täältä ja katso, sopiiko sellainen teille.
Suomilimiitti kokemuksia ja arvostelu

Suomilimiitti

Suomilimiitti on tukeva lainabrändi, jota on kuitenkin riepoitellut viimeisin korkokaton voimaan astuminen. Uusi Suomilimiitti -kulutusluotto ja/tai joustoluotto on kuitenkin lanseerausvaiheessa eli pian uusi Suomilimiitti on taas auki Suomessa. Aiemmin palvelu myönsi 10-2000 euron lainaa, mutta nyt lainapalvelu on vielä kysymysmerkki tai yleensäkin, mitä se tuo tulevaisuudessa tullessaan.
Sortter kokemuksia

Sortter

Sortter on ottanut nopeasti välittäjäpalvelukilpailussa paalupaikan tai on vähintäänkin lähellä sitä. Sen luoma kokonaisuus on erinomainen sekä puolueeton puhdas suomalaisuus tuo tämän Bulevardilla sijaitsevan välityspalvelun pisteitä yhä korkeammalle viikko viikolta. Hae lainaa palvelun välittämänä jopa noin 20 pankilta 2000-50.000 euroa!
Komplett Bank kokemuksia ja esittely

Komplett Bank

Komplett Bank on Norjasta Suomen lainakilpailiuun mukaan terävästi ampaissut pankkipalvelu, joka monipuolistuu tasaisesti pysyen mukana kilpailussa paremmin kuin erinomaisesti. Sen päälainatuote on joustava laina, jonka luottorajan päättää lopulta Komplett Bank sen ollessa 1000 - 50.000 euroa. Korkoon sovelletaan 3kk Euriboria ja pankki pysyy lain kanssa tiukasti linjassa sekä samoin sen kilpakumppaneiden. Suosittelemme tutustumaan!
Rahalaitos kokemuksia ja esittely

Rahalaitos

Rahalaitos on luotettava, itsenäinen ja kotimainen sekä monipuolinen lainanvälittäjäpalvelu toimien Tampereella, mutta tarjoten digitaalisia ratkaisuja. Se on edelläkävijä, mitä tulee moneen yhteistyösopimukseen, lainan korkoihin sekä moneen muuhun. Myös brändin tunnettuus on jatkuvassa nousussa sekä jatkuva panostus kuluttajaystävällisyyteen näkyy. Hae yli 25 pankin tarjoukset jopa 70.000€ lainoihin!
Zmarta kokemuksia ja esittely

Zmarta

Zmarta on lainanvälittäjä, jolta ei ainakaan kokemusta puutu, eikä kyllä monipuolisuudestakaan voi valittaa. Se on melko tunnettu Suomessa ja MM-kiekkokisasponsorinakin toiminut palvelu välittää pankkien lainoja 1000 - 60 000 euron väliltä. Erityisen hyvä lainapalvelu esimerkiksi jälleenrahoittamisen, lainojen yhdistelyyn ja kilpailutukseen. Sen avulla kymmenet tuhannet ovat päässeet esim. pikavippikierteestä kokonaan pois.
Luotto.org lainapalvelu

Luotto.org - Lainaa monipuolisemmin kuin muut

Luotto.org voittaa kaikki muut lainapalvelut ja -välittäjät sen yksinkertaisuudellaan, mutta silti siinä samassa monipuolisuudellaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä kilpailutuspyyntö ilmaiseksi 2000 - 60.000 euron lainoille, mutta teille voidaan myös tarjota pienempää lainaa. Lainapalvelut -osiosta löytyykin lainoja niille, jotka tarvitsevat esimerkiksi vain 1500 euron lainaa. Palvelu on huomioinut kaikki kuluttajat.
Ferratum Bank kokemuksia

Ferratum Bank

Ferratum Bank on uudistanut hommat täysin, se on nyt lisensoitu keskuspankin valvonnan alla oleva pankki. Sen lainatuote on myös uusi Joustava-laina 4000 euron luottorajalla. Saat luottorajan vapaaseen käyttöön ilman avausmaksua ja jos teet nostoja, et maksa niistä ollenkaan nostokuluja. Lyhennysaikaa on jopa 54 kuukautta tai vastaavasti voit tehdä lyhennyksen yhdessä kertaerässä.
Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian

Bank Norwegian on kultainen pankki, sillä se on todellakin osoittanut Suomessa(kin) olevansa aivan kärkipankki, joka perustuu korkoon & nopeuteen. Nämä kaksi taas ovat sen loistavan tiimin tuotos ja voidaan sanoa sen olevan edellä digitaalisessa pankkimaailmassa - ja pitkällä. Tosin, kirijöitä riittää. Lue lisää Bank Norwegian -lainoista ja kokemuksia pankista täältä.
BRABank

BRABank - Kokemuksia ja lainaa pankilta

BRABank on palvelu, joka on tehnyt laajamittaisen fuusion yhdessä Monobank -nimisen pankin kanssa. Se myöntää nyt kulutusluottoja todella pienellä lähtökorolla Suomessa. Tämä Norjasta lähtöisin oleva lainapalvelu on saanut erinomaiset pisteet, eikä sen lainatuotteen ehtojen tai korkojen suhteen ole mitään, mikä olisi vaikeasti ymmärrettävää. Suoraviivaista peliä rehdiltä norjalaispankilta, jonka pohja on digitaalisuus.