Kaikki digitaaliset laina- ja pankkipalvelut

Lainapalvelut verkossa, niin pankit netissä, kuin kivijalkaisetkin sellaiset. Samoin parhaat suorat rahoituslaitospalvelut lisattuna. Palvelut ovat käyneet sen kuuluisan seulan läpi eli niiden kriteeristöön kuuluu perusasiat, kuten luotonantajarekisteriin kuuluminen ja jokaista tarkkailee metsästyskiväärin kiikarin tarkalla tähtäimellä Finanssivalvonta.

Lainapaikat ja uusi korkokatto

Maailman, ja kyllä luit oikein, suurin korkomuutos on ravisuttanut Suomea oikein kunnolla. Uusi korkokatto on saanut jokaisen lainapalvelun polvilleen, neljännes sulkenut on jo nyt sulkenut ovensa. Jäljellä on siis vain pankkeja eli pankkilainaa etsiville tämä on vain suotuisa muutos. Lainan nimelliskorko kun ei saa ylittää 20% ja lainapalveluiden keskimääräinen korko oli tätä huomattavasti korkeampi.

Zmarta kokemuksia ja esittely

Zmarta

Zmarta on lainanvälittäjä, jolta ei ainakaan kokemusta puutu, eikä kyllä monipuolisuudestakaan voi valittaa. Se on melko tunnettu Suomessa ja MM-kiekkokisasponsorinakin toiminut palvelu välittää pankkien lainoja 1000 - 60 000 euron väliltä. Erityisen hyvä lainapalvelu esimerkiksi jälleenrahoittamisen, lainojen yhdistelyyn ja kilpailutukseen. Sen avulla kymmenet tuhannet ovat päässeet esim. pikavippikierteestä kokonaan pois.
Luotto.org lainapalvelu

Luotto.org - Lainaa monipuolisemmin kuin muut

Luotto.org voittaa kaikki muut lainapalvelut ja -välittäjät sen yksinkertaisuudellaan, mutta silti siinä samassa monipuolisuudellaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä kilpailutuspyyntö ilmaiseksi 2000 - 60.000 euron lainoille, mutta teille voidaan myös tarjota pienempää lainaa. Lainapalvelut -osiosta löytyykin lainoja niille, jotka tarvitsevat esimerkiksi vain 1500 euron lainaa. Palvelu on huomioinut kaikki kuluttajat.
Ferratum Bank kokemuksia

Ferratum Bank

Ferratum Bank on uudistanut hommat täysin, se on nyt lisensoitu keskuspankin valvonnan alla oleva pankki. Sen lainatuote on myös uusi Joustava-laina 4000 euron luottorajalla. Saat luottorajan vapaaseen käyttöön ilman avausmaksua ja jos teet nostoja, et maksa niistä ollenkaan nostokuluja. Lyhennysaikaa on jopa 54 kuukautta tai vastaavasti voit tehdä lyhennyksen yhdessä kertaerässä.
Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian

Bank Norwegian on kultainen pankki, sillä se on todellakin osoittanut Suomessa(kin) olevansa aivan kärkipankki, joka perustuu korkoon & nopeuteen. Nämä kaksi taas ovat sen loistavan tiimin tuotos ja voidaan sanoa sen olevan edellä digitaalisessa pankkimaailmassa - ja pitkällä. Tosin, kirijöitä riittää. Lue lisää Bank Norwegian -lainoista ja kokemuksia pankista täältä.
BRABank

BRABank - Kokemuksia ja lainaa pankilta

BRABank on palvelu, joka on tehnyt laajamittaisen fuusion yhdessä Monobank -nimisen pankin kanssa. Se myöntää nyt kulutusluottoja todella pienellä lähtökorolla Suomessa. Tämä Norjasta lähtöisin oleva lainapalvelu on saanut erinomaiset pisteet, eikä sen lainatuotteen ehtojen tai korkojen suhteen ole mitään, mikä olisi vaikeasti ymmärrettävää. Suoraviivaista peliä rehdiltä norjalaispankilta, jonka pohja on digitaalisuus.