Vivus

Vivus on muuttunut ja poistanut sen korottoman ensilainan sekä siinä samassa sen joustoluotto-tili on nyt 300-600 euron yksinkertainen nopea laina 4-6 kuukauden maksuajalla.

Vivus kokemuksia uusi ja halvempi pikalainaVivus on pienissä lainoissa ehdottomasti Joustavalaina.fi:n valinta ja sen ehdot eivät ole niin jyrkät kuin monilla muilla, vaikka esimerkiksi puhtaat luottotiedot on ehdoton vaatimus!

Vivus -palvelun muut tiedot:

 • 20 vuoden ikäraja
 • Nopea hakemus ja sitäkin nopeampi lainapäätös
 • Joustava takaisinmaksu
 • Hyvin yksinkertainen hinnoittelu (verrattuna entiseen erityisesti)
 • Korkeintaan 20 % vuosikorko!
 • Vastuullinen lainapalvelu

Hae lainaa heti tästä >>

Hakemuksesi käsitellään automaattisesti ja lainapäätös näkyy täten heti.

Hae Vivus lainaa pankkitunnuksilla helpost

Vivus.fi kokemuksia

Vivus on nyt täysin erilainen verrattuna vanhaan Vivukseen ja hyvä niin. Sen kuukauden ensilainatarjouksesta huolimatta aikaisempi hinnoittelu oli hankala ymmärtää sekä korko kohosi helposti korkealle.

Nyt tätä ongelmaa ei ole, koska korko ei koskaan nouse yli 20 %:n vuosikoron puolesta!

Palvelun kriteerit eivät myöskään ole mitään verrattuna muihin lainapalveluihin, vaikka tietenkin jokaisen perustiedot katsotaan nykyään tarkemmalla silmällä. Keskimäärin kolmannes hakemuksista hyväksytään. Tämä kielii siitä, että palvelu esittää kriteerit ja muut tiedot kotisivullaan nyt entistä yksinkertaisemmin ja niin teemme mekin lainapalveluiden esittelyissä. Kokemukset uudesta Vivuksesta ovat hyvät!

Uusi Vivus harrastaa ehdottomasti nyt myös vastuullista lainaamista ilman pienintäkään epäilyksen häivää, siinä missä aikaisemmin sen korot varmasti hämmensivät muita (kuten kaikkien luottotilien). Suomi ja sen lainamarkkinat ovat kuitenkin muuttuneet parempaan suuntaan!

Lue myös palaute Vivuksesta Kulutusluottoa.org -palvelusta: Vivus – Kulutusluottoa.org

Vivus – Ilmainen laina 14 vuorokaudeksi

Vaikka palvelun kuukauden koroton ensimmäinen laina on poistunut, niin voit silti hakea palvelusta lainaa ja perua sen 14 vuorokauden kuluessa. Näin et maksa lainasta mitään kuluja. Luottosopimuksen perumisoikeus on sallittua kaikissa lainoissa Suomessa (myös muilla lainapalveluilla), mikäli kuluttaja ei ole tyytyväinen valitsemaansa tuotteeseen. Myös pienempien lainojen sarjassa Ferratum Bank tarjoaa saman mahdollisuuden, mutta tekee sen tosin 4000 euroon asti.

Hae 300-600 euron laina tästä >>

Vivuksen korot

Esimerkkilaina (tavanomainen pikalaina): Laina 600 € luottorajalla, vähimmäisnostovaatimus 300 euroa. Laina-aika 4 kuukautta. Laina maksetaan neljässä erässä. Lainan vuosikorko on 20,00 %, jonka päälle teiltä veloitetaan 5 € avausmaksu. Todellisen vuosikoron laskennassa käytetään oletuksena koko 600 €:n luottorajaa.

Esimerkki lainasta: Joustava 600 €:n laina, jonka laina-aika on 4 kuukautta, takaisinmaksueriä 4 kpl. Lainan korko ja kaikki kustannukset 35,03 €. Takaisinmaksettava summa on 635,03 € ja vuosikorko on tasan 20,00 % siinä missä todellinen vuosikorko on 26,30 %.

Asiakaspalvelu ja yritystiedot

 • Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@vivus.fi
 • Puhelinnumero: 0600 550 750 (0,76 €/min + mpm/pvm)
 • Aukioloajat: Asiakaspalvelu arkisin 9-17, lainapalvelu päivittäin 7-23*
 • Yritys: 4finance Oy (Y-tunnus 2257545-4)
 • Postiosoite: Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki

Myös Asiakaspalvelu-Chat on käytössä asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pyydä lainapäätös minuutissa >>

Tiedot 4finance Oy:stä Finderista, josta näet sen liikevaihdon, henkilöstömäärän ja muut tärkeimmät tiedot.

*Lainahakemus on silti mahdollista täyttää muinakin kellon aikoina, mutta käsittely ja maksu tilille tapahtuu kyseisen aikahaarukan välillä. Ja voit hakea lainaa myös pyhäpäivinä, myös tärkeimpinä merkkipäivinä.