OP Täsmäluotto & Joustoluotto tarkastelun alla

OP Täsmäluotto tarkoittaa täysin samaa asiaa kuin kertalaina tai kulutusluotto. Se maksetaan tilille nopeasti ja käsittely tehdään ilman odotteluja. OP Täsmäluottoa on tarjolla 2000 – 15.000 euroa siinä missä joustavaa Osuuspankin lainaa, OP Vakuudeton joustoluottoa voit hakea 2000 – 8500 euroa.

Täsmäluotto eroaa joustavasta luotosta siten, että sitä ei voi käyttää uudelleen. Joustavaa vakuudetonta luottoa voit taas lyhentää ja se on uudestaan käytettävissä luottorajaan asti. Kun haet lainaa, muista mahdollisimman monipuolinen lainavertailu ja tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin:

Mitä etuja OP Täsmäluotto tarjoaa?

Täsmäluotto, joustoluotto ja pankkilaina ovat kaikki vähintään keskivertovalintoja, erityisesti OP-pankin asiakkaille.

  • Se tähtää aina tarjoamaan kilpailukykyisen koron luottoa, hait mitä tahansa lainaa pankilta,
  • Jos olet OP:n asiakas, voit tehdä hakemuksen verkossa ja saat päätöksen heti,
  • Omistaja-asiakkaana saat myös rahanarvoisia bonuksia*,
  • Saat vakuudettoman kertalainan ilman järjettömiä vaatimuksia.

*Bonuksilla voit maksaa esim. OP:n vakuutusmaksuja, mutta näitä saat tosiaan vaan, jos olet OP-omistaja-asiakas

Vaihtoehtona myös OP Vakuudellinen pankkilaina

Lisäksi peruslainojen puolella kolmantena ja korkovertailussa parhaiten pärjäävänä on Osuuspankin vakuudellinen pankkilaina. Siinä ei ole määritettyä ylärajaa ja alaraja alkaa 8000 eurosta. Pankkilainaa myönnetään myös muiden pankkien asiakkaille eli asiakkuus Osuuspankissa ei ole edellytyksenä. Kyseistä lainaa voit hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Kyseinen laina vaatii kuitenkin vankan pohjan taloudelle sekä vakuuksien seulalle ja syynäykselle on vedetty tiukka tietynlainen linjaus.

Lainoista lisää OP:n kotisivuilla: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/kulutusluotot

Ennen kuin haet Osuuspankin Täsmäluottoa tai jotain muuta lainaa pankilta

Kun haluat myös muita pankkeja mukaan kilpailuttamiseen (Suositus!), ovat esimerkiksi Sortter-palvelu, Luotto.org ja Rahalaitos erinomaisia vaihtoehtoja. Näiden kaikkien kautta pääset kiinni yhden hakemuksen kautta moneen pankkiin eli pääset astetta helpommalla käsiksi parhaimpiin lainatarjouksiin!

Pinnalle nostamisen ja korostamisen arvoista on, että näissä palveluissa kilpailutus on maksutonta ja mukaan tulee myös suomalaisia kivijalkaisia pankkitähtiämme sekä lukuisia muita hyvämaineisia rahoituspalveluita.

Millainen korko Osuuspankin lainoissa on?

Korko vaihtelee ja riippuu täysin hakijasta. Edullisemman puoleisesta lainasta voidaan kuitenkin puhua ja erityisesti vakuuksien kanssa haettaessa lainan korko on edullinen kuin mikä. Saatavuus on kuitenkin sitten eri juttu. OP:n Täsmäluoton tai minkään muun lainan korko ei ylitä koskaan sallittua 20 %:n nimelliskorkoa ja harvoin yltää edes lähelle sitä lukuunottamatta OP Joustoluottoa.

OP:lta myös asuntolaina, autolaina, opintolaina jne.

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että suurpankkina Osuuspankki tarjoaa oikeastaan kaikkia lainamuotoja, myös luottokortteja sekä sijoitus- & säästämismahdollisuuksia talletustilin kautta. Luoton takaisinmaksuturva taas on tarjolla ja tukena, jos taloudessa tapahtuu yllättäviä käänteitä, jotka ovat varsinkin tämän päivän epävarmassa maailmassa kasvussa.