OmaLaina

Omalaina on myös vähintään suhteellisen kovaa valuutta lainanvälityspalveluissa ja sillä on erinomainen valikoima lainoja 100 – 60.000 euron väliltä ja spesiaaliominaisuutena alin ikäraja on 18 vuotta siinä missä useimmmilla tämä on tai 20 v. tai enemmän.

Omalaina kokemuksia ja esittely välittäjäpalvelusta pähkinänkuoressaMyös kumppaniverkosto on laaja, kun jätät yhden Omalaina-hakemuksen, voit saada parhaimmillaan jopa 30 lainatarjousta 30 eri pankilta / lainapalvelulta. Keskimäärin tarjousten määrä on kuitenkin pienempi, mutta niiden joukosta on helpoin poimia edullisin laina kotiin. Säästät tällä tavalla paljon aikaa, sillä sinun ei tarvitse käydä läpi aivan jokaista lainapalvelua erikseen.

Tutustu OmaLainaan tästä >>

Starttaa kilpailutus lainalaskurin kautta

Lainalaskuri on aina lainaajan apuri. Se on erittäin selkeä ja aina se ensimmäinen askel kohti edullisia lainatarjouksia.

  • Valitse summa
  • Sitten laina-aika
  • Ja näet kuukausierän & kokonaiskulut karkeasti
  • Vastaanota tarjoukset ja tee lopullinen päätös

Ja kaikki tämä tulee ilmaiseksi. Mitään muuta sinulta ei vaadita eli puhelin käteen tai koneen ääreen ja kokeilemaan. Isot pisteet OmaLainalle.

Omalaina lainalaskuri

Omalaina kokemuksia

Alussa hiljaiseloa ja nopeat hyvät ratkaisut takavuosina ovat nostaneet OmaLainan pystyyn, tosin samanlaista kasvuräjähtävyyttä ei ole nähty kuten esim. Sortter palvelussa, joka pistää sanottomaksi. Omalainan etuna ovat kuitenkin sen historia, 30 pankkiyhteistyökumppania, 100% suomalaisuus ja pyrkimys etsiä kaikille mahdollisimman pieni korko lainalle.

Omalainalta saat aina lainapäätöksen hetiSillä on siis aavistuksen verran etumatkaa useimpiin palveluihin verrattuna, mutta verisen kova kilpailu pitää välityskilpailun suhteellisen stabiilina. Meillä on kohtuullisen hyvät kokemukset palvelusta ja sen käyttäminen kun on ilmaista, niin miksi et kilpailuta lainaa myös Omalainan kautta vaikka vain vertailumielessä? Et voi hävitä euroakaan ja edes  sitä 2 minuutin aikaakaan.

Hae lainaa tästä >>

Milloin rahat maksetaan tililleni?

OmaLaina ei voi vaikuttaa tähän paitsi siltä osin, että se on valikoinut parhaat palat (nopeimmat) lainapalvelut ja pankit sekä toki myös vastapainoksi pankkeja, joilla lainojen käsittelyajat saattavat kestää 2-3 vuorokautta. Erityisesti käsittelyn kestoaika pitenee silloin, kun kyseessä on isompi 10.000 – 60.000 euron kulutusluotto.

Nopeimmillaan aamulla tai päivällä haettuna voit saada rahat kuitenkin jopa 15 minuutissa tilille! Lainatarjouksia puolestaan saat usein jopa todella ripeästi.

Mikä on OmaLaina OmaTili?

OmaTili -palveluun voit kirjautua, kun olet jättänyt palveluun ilmaisen lainahakemuksen. Näet tarjoukset suoraan sieltä ja voit helposti verrata, mikä niistä on halvin. Hakemuksen jatkaminen ja loppuun saattaminen sitä kautta on huippuhelppoa.

OmaLaina yritys-, asiakaspalvelu- & yhteystiedot

OmaLaina on virittänyt säntillisen uuden asiakaspalvelun, joka palvelee vanhaan verraten paljon paremmin ja nopeammin.

Yritys:

Suomeen rekisteröity kovaa kasvua tehnyt yritys, joka toimii palvelun taustalla on:

LVS Brokers Oy, PL 644 00101 Helsinki (Y-Tunnuksella 2521965-8)

Ota yhteyttä Omalainaan!

  • Puhelinnumero: 09-4255-0540 (Arkisin kello 09:00 – 18:00)
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi
  • Osoite: Kalevankatu 20, 00100 Helsinki (Ei asiakaspalvelupistettä)

Lisää tietoa löydät LVS Brokers Oy:stä Finderissä ja Asiakastiedossa.

Huomaa, että jos olet hakenut jo lainan, niin olethan yhteydessä pankkiin / lainapalveluun, josta hait lainan. Omalaina toimii välityspalveluna, joten saat paljon tarkemman vastauksen kysymykseen suoraan valitsemastanne lainapalvelusta.