Nordea Joustoluotto ja muut vakuudettomat lainat

Nordea joustoluotto on pankin suosituin laina, mutta iso Nordea-konserni tarjoaa toki käytännössä minkä tahansa kokoista räätälöityä lainaa kaikille sen omille asiakkailleen. Hait tonnia tai sitten sitä miljoonaa (asunto-, yritys tai sijoituslaina). Keskimäärin lainamäärät pankeista ovat kuitenkin pienempi ja jotain 1000 – 20.000 euron luokkaa tietenkin asuntolainoja mukaan ottamatta.

Nordea joustoluotto ja lain esittely ja meidän kokemukisaTämä on vain järjestyskysymys ja tietenkin maksukykyyn sekä yksilöprofiiliin katsotaan ensin ja tarkasti. Myös isoissa lainoissa palaveri pankissa on pakollista. Digitaalisuus ei ole vielä niin pitkällä, vaikka 2020-luvun loppu tuo sen varmasti viimeistään meille Suomeenkiin, myös asuntolainoissa.

Kun halutte edullista lainaa, kilpailuta laina Luotto tai Sortter -palvelun kautta, jokaisen pankin asiakkaille.

Nordea Joustoluotto parantaa otteitaan

Pankin joustoluotto oli ennen korkokattoa sen ”menevin” tuote, mutta konserni on tiukentanut otteitaan. Tosi, edellä mainittu tuote toimii yhä, mutta scoringia eli myöntämisprosessia on selvästi tiukenettu. Tämä on kuitenkin yleistä myös yksityisillä itsenäisille lainan, koska kuluttajien maksukäyttäytyminen on nyt erityisesti pankeilla tarkkuusluokaaa 10/10. Jopa meidän, White Death, Simo, Häyhämäisen tarkka. Huonona puolena voi kuitenkin pitää, että pankki myöntää lainaa vain sen omille asiakkailleen netissä.

Vertaa Nordeaa myös seuraaviin palveluihin ja luultavasti hämmästyt korkoprosentissa!

Monet palveluista myöntävät tai välittävät lainaa alkaen 4 %:n korkoporsentilla! Lisäplussana: Yksikään palvelu ei katso, minkä pankin asiakas olet.

Nordea Joustoluottolaskuri on erinomainen työkalu

Ku haluat karkeasti rakentaa lainakulukokonaisuuden, on lainalaskuri kuin tehty sitä varten. Voit siis todella vapaasti tarkkailla, paljonko laina maksaa kuukaudessa, sekä kuinka paljon joustomehukesti maksaa yhteensä tarkalleen kaikiiaan. Joustava laina se, kun yleensä joustaa! JoustavaLaina,fi pyrkii kasaaman parhammaimat lainat, Nordea Jousluotto on kuitenkin vähintään jäätävän vaativa, josta kirjoittaa myös Talouteen saitti.

Nordea on edelleen erinomainen pankki

Nordea on ehdottomasti vieläkin ultratykki kivijalka, vaikka osakelappu on seilannut melko paljon. 2019 vuoden lopussa kuitenkin noustiin jo sen hetkisiltä pohjilta. Pörssikurssi otti nimittiäin melkoisen loikan yli 23 % nousullaan loka-joulukuussa. Tällä tuskin on kuitenkaan juuri mitään tekemistä Nordean joustoluottojen tai muiden lainojen kanssa. Pankin uusi toimari saattaa kuitenkin jopa pitää Nordea Abp:n nykyhinnoissa sekä parantaa pankin digitaalista asemaa siinä samassa, joka tulee näkymään myös tulevaisuuden tuloksessa.

Tämä vuosi näyttää, minkä pankin lainojen menekki on suurin

Katsotaan kuitenkin ja vartoillaan, kuinka pankki porhaltaa ja mihin suuntaan, sekä kuinka se pärjää esim. peruskulutuslainoihin verrattuna sekä sen muilla sektoreilla. Sen tuoteuudistus saattaa kuitenkin olla erinomainen ja jättää taakseen ainakin hetkekski Norjan Norwegian -pankin sekä vuoden 2017 helmikuussa Suomeen auenneen mystisen nopeasti kasvaneen pankin, Komplett Bank -verkkopankin.

Nordea vakuullinen kulutusluotto kokemuksia

Nordea myöntää myös vakuudellista joustoluottoa aina sieltä 50 000 eurosta ylöspäin, mutta reaalivakuudet eli esim. kämppä, loma-asunto tai kesämökki on löydyttävä tai vähintään jotain muuta omaisuutta, jonka pankki hyväksyy. Muuten vakuudellisen Nordea-kulutusluoton saaminen ei melko varmasti enää tällä vuosi uudella vuosikymmenellä onnnistu. Joustovaraa luotossa tosin riittää myös määräperusteellisesti ja tämän päättää lopulta pankki, kunhan kuluttajan vakuudet on katsottu läpi tarkasti yleensä parin työntekijän tarkkojen silmien läpi.

On siis erittäin järkevää tehdä lainan kilpailutus muilla pankeilla ja myös erityisesti lainanvälittäjillä, joiden kautta pääset helpommalla (yksi hakemus = monta pankki mukaan kilpailutukseen).

Lainaa saa nimittäin muualtakin ja mm. Luotto.org uskomaton virtuoosi sen helppokäyttöisyydellään ja yksi minuutin lainahakemus lähtee yli 22 pankkiin!