Collector Bank AB

Collector Bank AB on pankki, jonka tukikohta on Ruotsissa, mutta se on ollut pitkään vahvasti näkyvillä Suomessa. Se on joustava laina ja tunnettukin aiemmin virallisesti Suomessa nimellä Joustolaina. Collector BankPankki on ottanut vahvat otteet ja se on kilpailukykyinen siinä missä muutkin lainat ja pankit Suomessa. Toimintaa on jatkunut jo vuodesta 2012 Suomessa ja vakaata sellaista, joten pankki on hyvä kilpailuttaa, jos etsitte lainaa 2000 – 25.000 euron väliltä korkeintaan 18 vuoden maksuajalla.

Voit kilpailuttaa myös pankin ja samalla yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella tästä.

Hakemus on ilmainen – se ei sido teitä mihinkään – ja saat usein monta lainatarjousta! Palvelun tarjoaa Luotto.org, joka on 100% suomalainen kilpailutuspalvelu. Palvelussa yhdistyvät erityisesti ketteryys ja halpa korko.

Ennen kuin haet lainaa Collector Bank AB:lta – Tsekkaa myös seuraavat palvelut

Korot elävät jatkuvasti, joten suosittelemme aina vertaamaan lainojen korot tarkasti, mikäli säästöpuoli siis kiinnostaa (ja pitäisi kiinnostaa!).

Jos erityisesti nopeus kiinnostaa, niin Collector Bank ei ole välttämättä paras, sillä nopeampiakin pankkeja löytyy monta, vaikka pankki ei jää tässäkään muita kovinkaan paljon kauemmas. Halvimpaan korkoon tähtääminen on silti kuitenkin useimpien ykkösprioriteettina ja sen pystymme takaamaan jokaiselle lainanhakijalle kilpailuttamisen / lainavertailun kautta.

Collector Joustolaina on oikea paikka lainata rahaa

Collector Bank kokemuksia

Kuten sanottu, kyseessä on vahvan linjan pankki, joka toimii netissä. Se on lähtöisin Ruotsista vuodelta 1999, jonka juuret ovat kasvaneet myös Suomeen jo useita vuosia sitten. Pankki tunnettiin aikaisemmin nimellä Joustolaina (tai Credit Joustolaina), mutta se on sittemmin muuttunut paljon. Joka on toki monelle pankille yhteistä, sillä elämme jatkuvassa muutoksessa, kilpailumyllerryksessä sekä digimuutos etenee hurjaa tahtia.

Uusista pankin sivuista on meilläkin hyviä kokemuksia, vaikka esimerkiksi Suomi24 foorumilta löytyy myös osittain negatiiviseen sävyyn aloitettuja postausketjuja. Enimmäkseen löytämämme palaute on kuitenkin positiivista, mutta suosittelemme aina olemaan tarkkana jokaisen pankin kanssa, erityisesti sopimusta solmiessa. Samaan kastiin menevät myös tuttu ja turvallinen Nordea sekä vahvaa verkkomainetta supervauhtia niittänyt Bank Norwegian. Eli: Vertaa, lue sopimus ja lainaa vasta sitten, niin et voi päätyä metsään lainavalinnassa!

Muuta huomioitavaa on, että on lainassa 2 viikon tyytyväisyystakuu eli voit peruuttaa lainan 14 vuorokauden sisällä, jos et ole tyytyväinen. Samoin myös yritysasiakkaille myönnetään lainaa.

Lainan korko on yksilöllinen

Tämä ei varmasti tule kenellekään enää yllätyksenä, jos olet käynyt läpi lainaamisen ABC:n. Korko on myös Collector Bankilla riskin perusteella määritetty ja sitä voi esimerkiksi parantaa ottaa lainaan mukaan toisen hakijan. Puhutaan rinnakkaishakijasta, jonka nimi tulee myös yhteisvastuulliseen lainasopimukseen.

Tiedot koroista ja lainasta

  • Tilinhoitomaksu on 3 euroa
  • Avausmaksu 60 euroa
  • Nimelliskorko 9,90 – 19,90 %
  • Maksuaika on 2 – 18 vuotta
  • Lainasummat ovaft 2000 – 25.000 euroa

Esimerkkilaina

Jos esimerkiksi otetaan 4000 euron kulutusluotto 4 vuoden takaisinmaksuajalla, jossa on 60 euron avausmaksu sekä 3 euron kuukausittainen hoitomaksu, 13 %:n korko, muodostuu tällä laskelmalla todelliseksi vuosikoroksi 16,54 %.

KSL:n mukainen kokonaishinta on tässä laskelmassa 5354,88 euroa ja kuukausierä 107,31 euroa. Maksuerien määriä on 48 kappaletta. Maksat luotosta kuluja vain 1354,88 euroa, kunhan jokainen maksuerä on hoidettu ilman maksumuistutuksia. Muista siis aina maksaa lainaerät (ja tietenkin muutkin laskut) eräpäivään mennessä pois!

Collector Bank yritys ja asiakaspalvelu

  • Osoite: Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
  • PL: PL 79, 00101 Helsinki
  • Pääyritys: Collector Bank AB (rekisterinumero Ruotsissa 556597-0513)
  • Yritys: Suomen sivuliike – Y-tunnus 2644718-5
  • Puhelinnumero: 09 3158 9900

Tässä vielä yrityksen Suomen sivuliikkeeen tiedot Finderissa.

Hae lainatarjous tästä!

Ja muista, että saat samalla ilmaisen kilpailutuksen eli saat tarjouksia monelta pankilta / lainapalvelulta samalla yhdellä hakemuksella.

Lisäksi: Asiakaspalvelun tavoitat myös Collector Bankin omilta foorumeilta, joista saat tiedon siinä missä soittamallakin.