BRABank – Kokemuksia ja lainaa pankilta

BRABank on norjalainen pankkilainaa tarjoava lainapalvelu. Sen laina on korkorintamalla edullinen, alkaen reilusta 7%:sta, eikä se nouse pienissäkään lainoissa korkealle pysyen aina alle 19,68 %:n. Lainaa BRABank tarjoaa kuluttajalle ilman vakuuksia 1000 eurosta – 50.000 euroon.

BRABank kokemuksia ja esitteluKyseessä on juuri onnistuneen fuusion läpi käynyt pankki eli se on yhdistänyt toimintansa Monobank -nimisen pankin kanssa. Palvelussa ei ole muuttuneet käytännössä mikään muu kuin nimi ja samalla siitä on saatu kehiteltyä parempi kokonaisuus, joka on kovassa kilpailussa elintärkeää, sillä vain ne vahvat pärjäävätä. BRABank voidaan luokitella yhdeksi näistä ”vahvoista”.

BRABank – Tärkeimmät tiedot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainat: 1000 – 50.000€
 • Maksuaika: 1 – 15 v.
 • Lainojen yhdistäminen: Kyllä!
 • Lainan tyyppi: Kulutusluotto / pankkilaina
 • Vakaa palvelu, turvallisessa ja luotettava ympäristö vahvalla suojauksella
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Helppokäyttöinen pankkipalvelu

BRABank tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa yhteishakijan, kuten puolison kanssa, jolla saattaa olla positiiviset vaikutukset lainan korkoon ja kokonaiskustanuksiin. Takeita tästä ei kuitenkaan voi antaa. Molempien hakijoiden allekirjoitus vaaditaan ja kriteerit täytyy olla myös kunnossa molemmilta.

BRAbank eli entinen Monobank lainaa pitkällä maksuajalla 50000 euroon asti

Muut palvelut, josta voit kilpailuttaa BRAbank -palvelun

Lainanvälittäjät ja vertailupalvelut ovat valinneet BRABankin, sillä siinä on pankki paikallaan. Kokeile samalla lainojen kilpailutusta eli yhdellä hakemuksella monen lainatarjouksen saamista. Lisäsimme myös neljä vuotta putkeen palkitun Bank Norwegianin tähän joukkoon eli voit kokeilla myös millaisen korkotarjouksen saat sieltä. Kyseisen pankin lainat kun ovat yleensä olleet keskimäärin kaikista edullisimpia historiaan katsoen.


Lainatarjouksissa ei ole sitovuutta eli voit lähettää vaikka kaikkiin hakemuksen. Prosessi ja vaiva on niin pieni, että se jopa kannattaa. Huomaat nopeasti, kuinka näiden toimintamalli on rakennettu täydellisyyttä hipovaksi.

BRABank kokemuksia

Pankki on paikallaan, kun etsit joustavaa lainaa ja haluat kohtuullisen suuren sellaisen. Se on vapaasti käytettävissä, vaikka kriteerit ovatkin pankin tapaan paljon pikalaina -tyyppisiä luottoja jyrkemmät. Mistään äärimmäisestä jyrkkyydestä ei kuitenkaan voida puhua sanallakaan, vaan tulo-, velka- ja luottotietotilanteiden pitää kaikkien olla kunnossa. Ja luonnollisesti lainan myöntäminen alaikäiselle on rikos, jos tätä joku epäilee – tuskinpa.

Pidämme pankin korkoa keskivertoa edullisempana, asiakaspalvelu toimii hyvin ja norjalaiseen tapaan vakavaraisuutta ja turvallisuutta lisätään koko ajan lisäpanoksin ja päivityksin. Pankki ei ole myöskään hyökkäävä, eli se ei ammu takaisin mitään mainoksia tai ole nk. ”lainatyrkky”. Meidän BRABank kokemukset ovat 9,5 / 10 luokkaa (kymppiähän ei voi siis antaa).

BRABank ASA on pörssinoteerattu yli 50 henkilöä työllistävä digitaalinen pankkilainapalveluita tarjoava yritys (katso yritysprofiili Bloombergiltä tästä), joka toimii Pohjoismaissa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@brabrank.fi
 • Aukiolot (asiakaspalvelu): Arkisin 09:00 – 19:00, Lauantaina 10:00 – 16:00
 • Puhelin: 09-4245-5000
 • Lainapalvelu: Auki 24 tuntia / vrk (100% operointi verkossa)
 • Osoite: Starvhusgaten 4 5014 Bergen, Norja
 • Yritys: BRABank ASA*

*ASA vastaa Norjassa Oyj eli julkista osakeyhtiötä Suomessa.